Arkadaşlar Bambulab A1 yazıcım var. 4 adet Esun almıstım yanında pla+ epey kaliteli ancak bu flamentler bitiyor ve Esun'lar pahalı. Acaba filament önerisinde bulunabilir misiniz? Detaylı baskı alıyorum genelde figür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür detaylı baskılarda filament kalitesi cidden önemli oluyor. Yerinizde olsam ESUN almaya devam ederdim. Olmadı Porima'da iş görüyor ancak bir Esun kalitesi beklememek lazım ve fiyat olarak arada çok fark yok.

Bu tür detaylı baskılarda filament kalitesi cidden önemli oluyor. Yerinizde olsam ESUN almaya devam ederdim. Olmadı Porima'da iş görüyor ancak bir Esun kalitesi beklememek lazım ve fiyat olarak arada çok fark yok.
ben nakit olarak 550ye alıyorum esun pla+yı. baska kullanmadım sımdıye kadar ufa ktefek baskılarda daha ekonomık bır sey tercıh edılır ama dımı? balkabagı vs.

ben nakit olarak 550ye alıyorum esun pla+yı. baska kullanmadım sımdıye kadar ufa ktefek baskılarda daha ekonomık bır sey tercıh edılır ama dımı? balkabagı vs.

Bence tercih edilmemeli. Flow kötü oluyor yani baskı hızı düşürmek zorunda kalıyorsunuz, kolay soğumuyor ve çok kırılgan oluyur.

Kendi tecrübelerim böyle.