Yer
Seknarf Nine
Merhaba,

Bambu Lab A1 yazıcıya sahibiyim, mevcut kamerası Low Frame olduğu ve akşamları özellikle tek katmanlı bir basımda flash açık olduğu halde baskı görünmediği için süreç takibi yapılması mümkün değil. Bu durumda güvenlik kamerası almaya karar verdim ancak marka/model ve kalite bakımından çok fazla seçenekleri olduğu için kararsız kaldım. Güvenlik kameralarına dair piyasayı bilmediğim için bütçe belirleyemiyorum.

Aradığım tek kriter; video/fotoğraf çekim kalitesi makul seviyede olmalı, video çekiminde 30 FPS bile yeterli. Çekeceğim video kayıtlarını editörle oynama yapacağım için bu durumda en az 2K çözünürlüklü olmalı.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler, saygılarımla.

Merhaba,

Bambu Lab A1 yazıcıya sahibiyim, mevcut kamerası Low Frame olduğu ve akşamları özellikle tek katmanlı bir basımda flash açık olduğu halde baskı görünmediği için süreç takibi yapılması mümkün değil. Bu durumda güvenlik kamerası almaya karar verdim ancak marka/model ve kalite bakımından çok fazla seçenekleri olduğu için kararsız kaldım. Güvenlik kameralarına dair piyasayı bilmediğim için bütçe belirleyemiyorum.

Aradığım tek kriter; video/fotoğraf çekim kalitesi makul seviyede olmalı, video çekiminde 30 FPS bile yeterli. Çekeceğim video kayıtlarını editörle oynama yapacağım için bu durumda en az 2K çözünürlüklü olmalı.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler, saygılarımla.
1. Kamera Seçenekleri:
- Logitech StreamCam
- 1080p çözünürlük
- 60 FPS
- USB-C bağlantısı
- Yüksek kaliteli görüntü için mükemmel bir seçenek.
- Wyze Cam v3
- 1080p çözünürlük
- Gece görüşü mevcut
- 20-30 FPS
- Uygun fiyatlı ve iyi görüntü kalitesi sunar.
- Reolink RLC-410
- 4MP çözünürlük (1440p)
- 30 FPS
- Geniş izleme açısı
- Dış mekan için uygun, su geçirmez.
- Amcrest UltraHD 4MP
- 4MP çözünürlük (1440p)
- 30 FPS
- Uzun mesafeden net görüntü.
- Sıcaklık değişimlerine dayanıklı.

2. Kurulum Önerileri:
- Kamerayı Doğru Konumlandırın:
- Yazıcınıza en uygun açıdan bakacak şekilde yerleştirin.
- Aydınlatmanın yeterli olduğundan emin olun.
- Ağ Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Güvenlik kamerasının kablosuz bağlanıyorsa Wi-Fi ağının stabil olduğundan emin olun.

3. Yazılım ve Ekipman:
- Video Kaydı İçin Yazılım:
- Bilgisayarınıza uygun bir video düzenleme yazılımı seçin (örneğin, Adobe Premiere Pro veya DaVinci Resolve).
- Depolama Alanı:
- Kayıtları saklamak için yeterli depolama alanını göz önünde bulundurun.

4. Bütçe Aralığı:
- 100-250 USD arasında güvenilir bir kamerayla başlamak iyi bir seçenek olabilir. Markalar ve modeller değişebileceği için inceleme yaparak seçim yapabilirsiniz.

Bu önerilerle güvenlik kamera ihtiyacınızı karşılayabileceğinizi umuyorum. Başka bir konuda yardım isterseniz buradayım!