318i

Uzman
Yakın zamanda bir 3D yazıcı edineceğim. Kendi istediklerimi bastıktan sonra bir kenarı atmak yerine Dolap gibi bir alışveriş sitesinden hesap açıp isime özel anahtarlık vb. tarzı ürünler basmayı düşünüyorum. Bu işi şirket açmadan (vergilerde sıkıntı yok) seri bir şekilde satabilir miyim?

Annemin daha önce Dolap'ta bir şeyler sattığını gördüm ancak orada ürün satıldıktan sonra satıldı olarak işaretleniyor ben sipariş almak istiyorum. Bu şekilde yapmanın bir yolu var mı?

2 önemli husus var. Birincisi yazıcın çok renkli baskı olursa daha rahat olur. İkincisi ise bulacağın STL dosyaları lisanslı mı? STLFLIX sitesi üzerinden çok fazla baskı indirdim ve çoğunu satışa sundum kimse almadı. Hatta bazı baskılarım su motorlu devreli ve uğraşılmış baskılar ama sonuç 0. Anahtarlık mevzusuna gelecek olursak önemli olan şey STL. Eğer anahtarlık göze hitap ediliyorsa satılır. En güzeli bir mağazanın eksiğini satmak. Arkadaşlarla PlayStation salonuna kol tutucu sattık ve bayağı iyi fiyattan gitti. Çizimi özel olarak kendimiz ayarladık. Eğer çizime yatkınsan ve içeriklerin özgün ise satılır.

ben sipariş almak istiyorum. Bu şekilde yapmanın bir yolu var mı?
Shopier kullanabilirsin.

2 önemli husus var. Birincisi yazıcın çok renkli baskı olursa daha rahat olur. İkincisi ise bulacağın stl dosyaları lisanslı mı? Stlflıx sitesi üzerinden çok fazla baskı indirdim ve çoğunu satışa sundum kimse almadı. Hatta bazı baskılarım su motorlu devreli ve uğraşılmış baskılar ama sonuç 0. anahtarlık mevzusuna gelecek olursak önemli olan şey stl. Eğer anahtarlık göze hitap ediliyorsa satılır. En güzeli bir mağazanın eksiğini satmak. Arkadaşlarla PlayStation salonuna kol tutucu sattık ve bayağı iyi fiyattan gitti. Çizimi özel olarak kendimiz ayarladık. Eğer çizime yatkınsan ve içeriklerin özgün ise satılır.

Shopier kullanabilirsin.

Yazıcım bambu p1s combo şimdilik 4 renk modülüm var. Çizime daha yeni başladım Fusion360'da birkaç tasarım yaptım ama göze ne kadar güzel görünüyor pek fikrim yok. Aynı zamanda Shopier yerine dolap kullanmak istiyorum sürekli stok sistemi dolapta var mı?

Yazıcım bambu p1s combo şimdilik 4 renk modülüm var. Çizime daha yeni başladım Fusion360'da birkaç tasarım yaptım ama göze ne kadar güzel görünüyor pek fikrim yok. Aynı zamanda Shopier yerine dolap kullanmak istiyorum sürekli stok sistemi dolapta var mı?
Stok sistemi yok ama toplu ilan açıp numaralandırıp isteyene özel ilan açabilirsin.
Not: gecikmişiz.