22723

Uzman
3DMark TimeSpy testlerinde başka cihazlardan 400-500 puan eksik alıyorum.

Örnek: 17.450 alan var YouTube'da GPU için. Ben ise 16.950 alıyorum.
Yüzde 3 veya 4 kayıp var, normal mi?

@20424 hocam konuya hakimmisiniz?

Son düzenleme:
Ufak farklar olabilir, GPU modeli nedir?

5070 Ti laptop GPU'su. Sıcaklıklar limite girmiyor maximum 140W'ta en fazla 80-81. Anlık saliselik 82 derece oldu bugün ilk defa ama bir sorun görmedim.

Kimse bakmayınca sunsettime hocamın kasasındaki sorunlarını ve tavsiyenizi okuyordum. Sordum.Kusura bakmayın.

Laptop tarafına çok hakim değilim, gaming laptop olayını sevmiyorum, bu yüzden sıfır ilgi, ancak olaya donanım olarak bakarsak bu skorları genel cihaz bileşenleri de biraz etliler, GPU için söylüyorum, ufak farklara çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.

Sadece performans mod olayına bir bakılabilir, o belki tasarruf amaçlı etkiliyordur.

Laptop tarafına çok hakim değilim, gaming laptop olayını sevmiyorum, bu yüzden sıfır ilgi, ancak olaya donanım olarak bakarsak bu skorları genel cihaz bileşenleri de biraz etliler, GPU için söylüyorum, ufak farklara çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.

Sadece performans mod olayına bir bakılabilir, o belki tasarruf amaçlı etkiliyordur.

Bende sıcak degilim ama seneye üniversiteye gidince orta hallice bir insan olunca laptop lazım. Mecbuk kyk da kalcam .Yoksa 90 vereceğim yerde 70e çok daha iyisi olurdu kasa PC icin. Windows en iyi performans cihaz ayarı Turbo extrem bilmiyorum başka ince ne ayar var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-10 212457.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-10 212457.webp
    1 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme: