Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4500
johan liebert
Becerikli
Halihazırda ROG STRIX Scope II nx snow Switch kullanıyorum lakin bazı tuşlar çift basmaya başladı, bu yüzden yeni bir ürün arayışındayım. Tercihen aşırı sesli olmayan, Wireless özelliği bulunan, en az %75 olan ürünler uygundur.
https://mecmonkey.com/products/furycube-f75-ultra-mekanik-klavye biraz daha çıkar mı?
Çıkar aslında ama tasarım olarak bana çok hitap ettiğini söyleyemem hocam. Bu ürünü gözüme kestirdim, sizce nasıldır? Başka öneriniz varsa alabilirim.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
johan liebert
Becerikli
Çıkar aslında ama tasarım olarak bana çok hitap ettiğini söyleyemem hocam. Bu ürünü gözüme kestirdim, sizce nasıldır? Başka öneriniz varsa alabilirim.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Alınabilir fakat Akko'nun birçok klavyesinde PCB kaynaklı sorunlar biraz fazla görülüyor bunda da sorun yaşayan arkadaşlarım vardı tabii şans meselesi biraz onun harici güzel klavye.