anilx
Yetkin
Mevcut kullandığım kasa bu, satmayı pek düşünmüyorum. Bunun fanlarını kullanacağım. Siyah bir akvaryum kasa istiyorum sizlerden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle aklınızda bulunsun, akvaryum kasalar güzel/estetik gözükmesi hariç hiçbir özelliği olmayan kasalardır.
Mevcut kullandığım kasa bu, satmayı pek düşünmüyorum. Bunun fanlarını kullanacağım. Siyah bir akvaryum kasa istiyorum sizlerden.
Hocam öncelikle aklınızda bulunsun, akvaryum kasalar güzel/estetik gözükmesi hariç hiçbir özelliği olmayan kasalardır.
1-
2-![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.524,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3-
4-
Elimde 4 adet fan var, ekstra 3 fan daha almak istemiyorum. Doğrusu biraz fazla bütçe gerek olur, altta attığınız hem biraz daha pahalı ve çok çirkin duruyor.Siyah istiyorsanız birkaç öneride daha bulunabilirim.
Fansız geliyor bilginiz olsun.
Bütçeyi artırabilirseniz.
Yukarıda attığım kasanın siyah rengi:Elimde 4 adet fan var, ekstra 3 fan daha almak istemiyorum. Doğrusu biraz fazla bütçe gerek olur, altta attığınız hem biraz daha pahalı ve çok çirkin duruyor.
H6Flow gereksiz pahalı. Hem de üstüne 3-4 bin TL daha verip güzel fan almak gerekiyor ve boş demir yığını o kadar parayı hakkettiğini düşünmüyorum. Zoko King hoşuma gitti. Sence soğutma performansı nasıl olur? Gamemaster F7 mi almalıyım Zoko King mi? Ekran kartım şu anki kasamda full yükte maksimum 63 derece falan.Yukarıda attığım kasanın siyah rengi:
H6 Flow alırsanız ekran kartınıza bağlı olarak tutucu almanız gerekir.
H6Flow gereksiz pahalı. Hem de üstüne 3-4 bin TL daha verip güzel fan almak gerekiyor ve boş demir yığını o kadar parayı hakkettiğini düşünmüyorum. Zoko King hoşuma gitti. Sence soğutma performansı nasıl olur? Gamemaster F7 mi almalıyım Zoko King mi? Ekran kartım şu anki kasamda full yükte maksimum 63 derece falan.
Eğer siyahını bulabilirseniz F7 daha iyi olur hocam. Ben bulamadım diye koymadım.
Alınabilir, forumda daha önce önerildiğini gördüm birkaç kez.