Enes Salvatore

Çalışkan
Çok pahalı olduğundan YKS için olan kitapları yazdırıp çözmek istiyorum. Sizce bunun için yazıcı almak mantıklı mı? Eğer evet ise yazıcı önerilerinizi bekliyorum. Bütçem çok çıkmaz, ortalama yarı yolda bırakmayacak bir şeyler önerirseniz sevinirim.

Şu an yazıcı önerisi veremeyeceğim fakat tanklı yazıcı almanızı tavsiye ederim, sakın bir hata yapıp mürekkepli yazıcı almayın eğer doldurmayı bilmiyorsanız her mürekkep bittiğinde bir yazıcı parası daha vermek zorunda kalıyorsunuz.

Tanklı olanlar nasıl çalışıyor mürekkebi vs biterse eğer ne yapılıyor hiçbir bilgim yok yazıcılar ile ilgili isteğim en az masraf ile en iyi sonucu almak ve tabii çabuk bozulmaması.

Tanklı olanlar nasıl çalışıyor mürekkebi vs biterse eğer ne yapılıyor hiçbir bilgim yok yazıcılar ile ilgili isteğim en az masraf ile en iyi sonucu almak ve tabii çabuk bozulmaması.

Tank kısmındaki mürekkep bitince mürekkebini doldurup kullanıyorsunuz ve bence bu amaçlı kullanım için en mantıklısı tanklı yazıcı. Bütçeniz nedir?

En fazla 4000-5000'e kadar çıkabilirim. E414 diye bir yazıcı görmüştüm bayağı ucuz fakat kartuşların pahalı olması ve başka birkaç sebeplerle önerilmediğini gördüm bu kartuşların bir ömrü mü var mesela bunu alsam işimi görmez mi?

En fazla 4000-5000'e kadar çıkabilirim. E414 diye bir yazıcı görmüştüm bayağı ucuz fakat kartuşların pahalı olması ve başka birkaç sebeplerle önerilmediğini gördüm bu kartuşların bir ömrü mü var mesela bunu alsam işimi görmez mi?

5.000 TL seviyesinde güzel tanklı yazıcılar mevcut, kartuşlar içindeki mürekkep bitince ya doldurulmalı ya da değiştirilmeli ve değiştirmeye kalktığınızda tek kartuş minimum 1000 - 1.500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Eğer bütçenizi az daha arttırabilirseniz bunu tavsiye ederim, tarayıcı özelliği de bulunuyor.

Epson Ecotank L3210