Yedek cihaz olarak kullanacağım. Diğer telefonumda WhatsApp Business yoğun kullandığım için bunu da öyle günlük sosyal medya da vs. kullanmak istiyorum. Bu fiyata en alınabilir 2. el modelleri nelerdir?
Yedek cihaz olarak kullanacağım. Diğer telefonumda WhatsApp Business yoğun kullandığım için bunu da öyle günlük sosyal medya da vs. kullanmak istiyorum. Bu fiyata en alınabilir 2. el modelleri nelerdir?
Yanlış anladınız, ikinci telefon olarak derken, elinizde bir yurt dışı telefon olduğu için mi alıyorsunuz yoksa sadece sosyal medya için olacak bir telefon mu alacaksınız?
Benim de çok önerdiğim cihaz değil zaten, bana kalırsa en aşağı önerdiğim cihaz S20 FE veya sizin öneriniz olabilir. Amiral gemisi deneyimine biraz yaklaşması için çekinerek POCO X3 Pro'yu önermiştim, o fiyata mantıklı cihazlar bulmak çok zor günümüzde.