Bütçe
4.000-5.000 TL

v3xsy

Çalışkan
Bayagi mutlu oldum bu IEM'leri gorunce. Gunum guzellesti resmen. Simdi hangileri alinir hangileri alinmaz ona bakalim. Tum IEM'leri degerlendirecegim.
  • Wraith Sense - Alinmaz. - 1.100 TL.
  • Moondrop Chu II - Alinir. - 1.250 TL.
  • Moondrop May - Alinmaz. - 4.000 TL.
  • Moondrop Rays - Alinmaz. 4.700 TL.
  • Moondrop Aria II - Alinmaz. - 5.000 TL
  • Kiwi Ears Cadenza - Alinir. - 1.800 TL.
  • 7Hz Elua Ultra - Alinir. - 1.500 TL.
  • 7Hz Zero: 2 - Alinir. - 1.300 TL.
  • 7Hz G1 - Alinir. 1.600 TL.
  • 7Hz Sonus - Alinir. - 3.300 TL.
  • Dunu Kima 2 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Dunu Titan S - Alinmaz. - 3.800 TL.
  • Dunu Titan S2 - Alinmaz. - 4.700 TL.
  • Tangzu WAN'er S. G. II - Alinir. - 1.300 TL.
  • Letshuoer S12 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Celest Wyvern Black Remaster - Alinir. - 1.800 TL.
  • Celest Wyvern Qing - Alinir. - 1.400.
  • ZiiGaat Lush - Alinir. - 8.000 TL.
IEM'leri buradan inceleyebilirsiniz.

Hocam 4.000-5.000 TL bandında mikrofonu olan IEM önerir misiniz? Mikrofonlu IEM mi almak mantıklı, mikrofonsuz IEM mi almak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4000-5.000 TL bandında mikrofonu olan IEM önerir misiniz? Mikrofonlu IEM mi almak mantıklı mikrofonsuz IEM mi almak?
Eğer mikrofonu kullanma ihtiyacın varsa mikrofonlu almalısın. Fakat mikrofonsuz olarak ses kalitesi bakımından daha iyi modeller var.
Mikrofonlu IEM önerim. Şu an stokta yok ama gelecek.

Mikrofonsuz IEM önerilerim.

Eğer mikrofonu kullanma ihtiyacın varsa mikrofonlu almalısın. Fakat mikrofonsuz olarak ses kalitesi bakımından daha iyi modeller var.

https://wraithesports.com/products/moondrop-rays-iem-kulaklik bu neden alınmaz ?

Kendisi Moondrop May ile hemen hemen aynı ses kalitesine sahip. Oyun performansıyla öne çıkan bir IEM May'e kıyasla. Fakat Simgot EG280 ve EA500LM varken Rays alınmaz gibi geliyor bana. Avantaj olarak Type-C kabloyla gelmesi güzel.
Bence de tam tersi EA500LM alınmaz geliyor. Çok tiz odaklı ve parlak bir sesi var deniyor hiç sevmem. Rays ve EG280 daha mantıklı bence.

Bence de tam tersi EA500LM alınmaz geliyor. Çok tiz odaklı ve parlak bir sesi var deniyor hiç sevmem. Rays ve EG280 daha mantıklı bence.
Aynısını EW200'e de diyorlar. Fakat tiz odaklı olması kulağımı yormuyor. Teknik olarak detay ayrımı konusunda Moondrop IEM'leri çoğunlukla Simgot'un gerisinde kalıyor. Aria, May, Rays vb.

Şimdi hocam laptop kullanıyorum eğer kulaklığı taktığım zaman laptop mikrofonunu kullanabiliyorsam mikrofon çok da önemli değil ama bilgim yok bu konuda. Bundan dolayı mikrofonlu bakıyorum

Şimdi hocam laptop kullanıyorum eğer kulaklığı taktığım zaman laptop mikrofonunu kullanabiliyorsam mikrofon çok da önemli değil ama bilgim yok bu konuda. Bundan dolayı mikrofonlu bakıyorum
Kullanım amacı nedir çoğunlukla? Oyun mu yoksa müzik mi?