Bütçe
4.000-5.000 TL
Hocam yine rahatsızlık veriyorum ama amazonda EW280 5100tl ye satılıyor iade vs açısından amazondan almak mantıklı mı Wraith stok bekleyeyim mi
Eger fark seni zorlamiyorsa mantikli. Amazon iade konusunda yardimci oluyor ama Wraith yardimci olmuyor pek. Ancak urun tamamen sorunluysa degisim yapiyorlar.

Eger fark seni zorlamiyorsa mantikli. Amazon iade konusunda yardimci oluyor ama Wraith yardimci olmuyor pek. Ancak urun tamamen sorunluysa degisim yapiyorlar.
Bir de wraith te zam gelme ihtimali vs de olabilir diye düşünüyorum. Diğer sitelerdeki simgot fiyatları hep daha yukarılarda. Para yatıracağım güne kadar bekleyeceğim nerede varsa oradan alırım artık. Tekrar teşekkür ederim

Bir de wraith te zam gelme ihtimali vs de olabilir diye düşünüyorum. Diğer sitelerdeki simgot fiyatları hep daha yukarılarda. Para yatıracağım güne kadar bekleyeceğim nerede varsa oradan alırım artık. Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim. Gelismeleri yazmaktan cekinme.

Hocam yine yazıyorum ama 2k 3k arasında alacağım bir iemle simgot EG280 veya diğeri arasında ne kadar fark olur değer mi parasına 3k ya mikrofonlu öneriniz var mı
Eger butce yetmiyorsa kendini zorlamana gerek yok. Ben EW200'u ve Kefine Klean'i oneririm. EW200'u zaten ben kullaniyorum. İkisinde de Type-C versiyonlarinda mikrofon mevcut.