MSI MAG M100A model kasa kullanıyorum. Bugün PC genel temizlik yaparken, önde bulunan 3 fanı yuvalarından çıkarıp yağlayıp tekrar takayım dedim. Temizlik sonrası PC'yi açtığımda fan sesleri çoğaldı, haliyle rahatsız ediyor. Sessiz kasa arayışına girdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe belirtemiyorum. 3.000 TL olabilir ama 3 veren 4-5 de verebilir mantığı ile de alabilirim. Bu kasayı sanırım 4 yıl önce falan almıştım. Diğer merak ettiğim konu, mATX anakart kullanıyorum. Normal ATX kasa da alsam, mevcut anakartımı takmakta sorun yaşar mıyım?
MSI MAG M100a model kasa kullanıyorum. Bugün PC genel temizlik yaparken, önde bulunan 3 fanı yuvalarından çıkarıp yağlayıp tekrar takayım dedim. Temizlik sonrası PC'yi açtığımda fan sesleri çoğaldı. Haliyle rahatsız ediyor. Sessiz kasa arayışına girdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe belirtemiyorum. 3 bin TL de olabilir ya da 3 veren 4-5 de verebilir mantığı ile de alabilirim. Bu kasayı sanırım 4 yıl önce falan almıştım. Diğer merak ettiğim konu, mATX anakart kullanıyorum. Normal ATX kasa da alsam, mevcut anakartımı takmakta sorun yaşar mıyım?
@LH44 hocam konu açmadan önce, Artics fanlara da baktım. Bu sessizlik işini halleder mi? Halihazırda kule tipi Artics Duo kullanıyorum. Kasa önü 3 adet, kaç tane almam gerekli.
@LH44 hocam konu açmadan önce, Artics fanlara da baktım. Bu sessizlik işini halleder mi? Halihazırda kule tipi Artics Duo kullanıyorum. Kasa önü 3 adet, kaç tane almam gerekli.
@ZORBEY07, ön üçlü ve egzozu değişmeniz yeterli. Sıvı soğutma yok demişsiniz, Duo'nun da fanları rahatsız ediyorsa onları da değiştirebilirsiniz.
Thermalright'a göre daha sessiz Arctic.
@ZORBEY07, ön üçlü ve egzozu değişmeniz yeterli. Sıvı soğutma yok demişsiniz, Duo'nun da fanları rahatsız ediyorsa onları da değiştirebilirsiniz.
Thermalright'a göre daha sessiz Arctic.