Başlıktaki kriterlere uygun birkaç klavye araştırdım ancak yıllardır klavye bakmadığım için markaların çoğuna aşina değilim. Genel olarak red switch gibi çok sesli olmamasını ve %75 yada TKL olmasını istiyorum farklı önerilere açığım. (Bildiğiniz kaliteli ve sessiz mekanik klavyelere de bakabilirim).
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
%65 olursa:
%75 istiyorsanız Jet75 stoğu bekleyin.
W75'in pek bir albenisi yok maalesef.![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
W75 de alınır mı hocam ?.%65 olursa:
Bunu gördüm atayım dedim çok detaylı bilmiyorum.%65 olursa:
W75'in pek bir albenisi yok maalesef.
- Makaleler
- 1
Kötü bir model. Tavsiye etmiyoruz.
Alınmaz hocam. Çok daha iyi alternatifleri var.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Peki bir daha önermem öyleyse bilgilendirdiğiniz için sağ olun.
Hocam bu klavye stokları sık yenileniyor mu şuanki klavyemin durumu bayağı bir kötü de ne kadar hızlı alabilirsem o kadar iyi.%65 olursa:
W75'in pek bir albenisi yok maalesef.
Kailh Switch olan versiyonu uzun süredir yenilenmiyor Jet75'in. Diğer attığım model uygunsa direkt alabilirsiniz.Hocam bu klavye stokları sık yenileniyor mu şuanki klavyemin durumu bayağı bir kötü de ne kadar hızlı alabilirsem o kadar iyi.
Kailh Switch olan versiyonu uzun süredir yenilenmiyor jet75'in. Diğer attığım model uygunsa direkt alabilirsiniz.
bu marka hakkında bir bilginiz var mı hocam (yeni kaydoldum kusura bakmayın bir şeyleri yanlış yapıyorsam )