- Makaleler
- 1
Gigabyte 9k'ya kesinlikle alınmaz, Vatan vade farksız taksit uyguluyor, B850 Gaming PLUS al geç, alabilirsin evet.İlerisi için yeni x3d işlemci alırım diye düşünüyorum. O yüzden biraz yüksek tuttum açıkcası. B650M-R alacaktım ama port sayısı vs çok az geldi. VRM anlamında da soru işaretleri oluşmuştu kafamda. Doğru düzgün faizsiz taksitle alabileceğim kart bulamadım. B650 ile b850 arasında fiyat farkıda kalmıyor piyasada. Aynı chipsetler ama kafam çok karıştı işte. Galiba gigabyte b850 eagle 6 taksitle 9600 TL'ye alacağım.
Hocam son attığını MSI B650 Gaming Plus iyi midir? İlerisi için x3d işlemcilerle kullanabilir miyim? Tamam derseniz onu alabilirim
İndirimler bitmeden alırsan daha iyi olur, 10K üzerine çıkacak bu kartlar yoksa.
İlerisi için yeni x3d işlemci alırım diye düşünüyorum. O yüzden biraz yüksek tuttum açıkcası. B650M-R alacaktım ama port sayısı vs çok az geldi. VRM anlamında da soru işaretleri oluşmuştu kafamda. Doğru düzgün faizsiz taksitle alabileceğim kart bulamadım. B650 ile b850 arasında fiyat farkıda kalmıyor piyasada. Aynı chipsetler ama kafam çok karıştı işte. Galiba gigabyte b850 eagle 6 taksitle 9600 TL'ye alacağım.
Hocam son attığını MSI B650 Gaming Plus iyi midir? İlerisi için x3d işlemcilerle kullanabilir miyim? Tamam derseniz onu alabilirim
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Taksitle alabiliyorsan bunu alabilirsin alamazsan Gigabyte ya da MSI Gaming PLUS B650 olabilir. Taksitle 10k civarına gelecekse tavsiye etmem ama.