Bütçe
4.000 TL

astrax

Çalışkan
Merhabalar, 4.000 TL bandında oyun ve müzik için IEM arıyorum.

Genelde rap, hip hop, rock, metal, alternatif rock tarzı şeyler dinliyorum.

Oyun olarak öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum; genelde indie, boomer shooter, gacha tarzı oyunlar oynuyorum.

Ekstradan bir mikrofonum olmadığı için mikrofonu da olursa iyi olur.

O zaman klean sv veya cadenza ii (mikrofonu yok ama senin senaryon için daha iyi) öneririm.

Bu incelemelere bakabilirsin.

Mikrofon için şu konuya bir bak, 400 tlye bir model var https://techolay.net/sosyal/konu/tie-products-mikrofon-indirimleri.213089/#post-1903945

Iemin üstünde mik istiyorsan da truthear gate kablosu alabilirsin 200 liraya. Mikrofonu var, oldukça kaliteli bir kablo. Akalın müzik satıyor.

Teşekkür ederim hocam. Aralarında ne gibi farklar var?
Sv rekabetçi oyunlar için daha iyi. Cadenza ii ise benim kulaklarıma göre daha müzikal, çoğu janraya uygun. Sv'ye göre biraz daha az parlak ama ikisi de neutral, yani fark çok büyük değil ses karakteri olarak. Rekabetçi oynuyor olsaydın direkt sv alabilirdin ama bu durumda cadenza ii de iyi seçenek.

Sv rekabetçi oyunlar için daha iyi. Cadenza ii ise benim kulaklarıma göre daha müzikal, çoğu janraya uygun. Sv'ye göre biraz daha az parlak ama ikisi de neutral, yani fark çok büyük değil ses karakteri olarak. Rekabetçi oynuyor olsaydın direkt sv alabilirdin ama bu durumda cadenza ii de iyi seçenek.
Hocam, Cadenza 2'nin stoğu kalmamış ve DAC almama gerek var mı? Hem telefonda hem de laptopta kullanacağım.

Hocam, Cadenza 2'nin stoğu kalmamış ve DAC almama gerek var mı? Hem telefonda hem de laptopta kullanacağım.
Apple dac ile yeteri kadar yüksek oluyor ses şiddeti. Telefonun androidse çok verim alamayabilirsin ama bir app ile bunu çözmek mümkün olabiliyor (her telefonda çalışmıyor). Garanti olsun dersen de kimi ears ad1 yeterli olur.