Bütçe
4.000 TL

vanGoghh

Gelişen
Öncelikle iyi akşamlar! 2.000 TL klavye + 2.000 TL mouse olmak üzere klavye ve mouse alacağım. Kendim araştırırken "HyperX Pulsefire Haste 2 Core Wireless" modelini gördüm ama sanırım bazı kronik problemleri varmış, biraz çekindim. Klavye olarak ise herhangi bir marka/model fikrim yok ama %65 ya da %75 klavye almak istiyorum. Bu arada belirtmek istiyorum, herhangi bir marka takıntım yok; rekabetçi oyunları rekabetçi düzeyde oynamayacağım. Son olarak toplamda 4.000 TL bütçem var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller!

RAWM ES 21 Pro 2800 fiyattayken onu almaya çalışırdım. İyi bir indirimde şu an bütçeyi artırabilirseniz swar kodunu kullanarak onu alırdım ilk.
Klavye olarak ise F87 Pro iyi bir tercih olacaktır. Bütçe artarsa 3500 gibi bir fiyata alüminyum mekanik var, onu önerebilirim çünkü muadil olan klavyeler 6000 fiyatında. Şu an artmazsa F87 Pro en iyi tercih bu bütçede.
Şunu da eklemek istiyorum, tutuşunuz ile elinizin kaç cm olduğu mouse alırken büyük bir etken. Eliniz o fareye uymama ihtimali mevcut.

Wraith sitesinden bir şey alırken SWAR kodunu her daim kullanınız, ufak bir indirim oluyor. Sadece ES 21 Pro'ya özel bir şey değil bu kod.

@vanGoghh,

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus + F87 Pro ikilisi yapabilirsiniz.
Attıklarınızı inceledim büyük ihtimal bu ikisini alacağım gibi duruyor.
RAWM ES 21 Pro 2800 fiyattayken onu almaya çalışırdım. İyi bir indirimde şu an bütçeyi artırabilirseniz swar kodunu kullanarak onu alırdım ilk.
Klavye olarak ise F87 Pro iyi bir tercih olacaktır. Bütçe artarsa 3500 gibi bir fiyata alüminyum mekanik var, onu önerebilirim çünkü muadil olan klavyeler 6000 fiyatında. Şu an artmazsa F87 Pro en iyi tercih bu bütçede.
Şunu da eklemek istiyorum, tutuşunuz ile elinizin kaç cm olduğu mouse alırken büyük bir etken. Eliniz o fareye uymama ihtimali mevcut.

Wraith sitesinden bir şey alırken SWAR kodunu her daim kullanınız, ufak bir indirim oluyor. Sadece ES 21 Pro'ya özel bir şey değil bu kod.

@vanGoghh,
Hocam önerileriniz için teşekkürler ama bütçemi daha fazla artıramam -kız arkadaşım alacak :)- ve sanırım eklediğiniz gibi F87 Pro en iyi tercih duruyor. Mouse boyutu konusunda -ekledim sanıyordum eklememişim- elim en uçtan bileğime kadar 18cm; eni 8-9 cm civarında. Bundan önce ise SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve boyut konusunda pek problem yaşamıyordum.

@TANTUNICIK @michaelscofield hocam klavyeyi az önce sipariş edecektim ama istediğim renk seçeneklerinde fiyat artıyordu ya da yoktu :( . Şu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Trendyol'da Türkçe Q olduğunu iddia eden bir linkte buldum. Red Switch yerine brown switch tercihim ve size de danışmak istedim.

Önerin nedir? Kablosuz olması zorunlu değil. Şu anda tek renk olarak araştırıyorum. Aula F87 ve 75 içime pek sinmedi.

Bence çok abartı renkleri yok. Ama tek renk başka bir renk istemiyorum diyorsan K1 HE bakabilirsin.

Bütçe çıkarsa Leobog var.

Bence çok abartı renkleri yok. Ama tek renk başka bir renk istemiyorum diyorsan K1 HE bakabilirsin.

İkisi de feci duruyor gerçekten. İnceleyeceğim. Weikav WK75 şu an baya cezbetti bakalım :).