Öncelikle iyi akşamlar! 2.000 TL klavye + 2.000 TL mouse olmak üzere klavye ve mouse alacağım. Kendim araştırırken "HyperX Pulsefire Haste 2 Core Wireless" modelini gördüm ama sanırım bazı kronik problemleri varmış, biraz çekindim. Klavye olarak ise herhangi bir marka/model fikrim yok ama %65 ya da %75 klavye almak istiyorum. Bu arada belirtmek istiyorum, herhangi bir marka takıntım yok; rekabetçi oyunları rekabetçi düzeyde oynamayacağım. Son olarak toplamda 4.000 TL bütçem var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller!
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
A9 Plus + F87 Pro ikilisi yapabilirsiniz.
RAWM ES 21 Pro 2800 fiyattayken onu almaya çalışırdım. İyi bir indirimde şu an bütçeyi artırabilirseniz swar kodunu kullanarak onu alırdım ilk.
Klavye olarak ise F87 Pro iyi bir tercih olacaktır. Bütçe artarsa 3500 gibi bir fiyata alüminyum mekanik var, onu önerebilirim çünkü muadil olan klavyeler 6000 fiyatında. Şu an artmazsa F87 Pro en iyi tercih bu bütçede.
Şunu da eklemek istiyorum, tutuşunuz ile elinizin kaç cm olduğu mouse alırken büyük bir etken. Eliniz o fareye uymama ihtimali mevcut.
Wraith sitesinden bir şey alırken SWAR kodunu her daim kullanınız, ufak bir indirim oluyor. Sadece ES 21 Pro'ya özel bir şey değil bu kod.
@vanGoghh,
Klavye olarak ise F87 Pro iyi bir tercih olacaktır. Bütçe artarsa 3500 gibi bir fiyata alüminyum mekanik var, onu önerebilirim çünkü muadil olan klavyeler 6000 fiyatında. Şu an artmazsa F87 Pro en iyi tercih bu bütçede.
Şunu da eklemek istiyorum, tutuşunuz ile elinizin kaç cm olduğu mouse alırken büyük bir etken. Eliniz o fareye uymama ihtimali mevcut.
Wraith sitesinden bir şey alırken SWAR kodunu her daim kullanınız, ufak bir indirim oluyor. Sadece ES 21 Pro'ya özel bir şey değil bu kod.
@vanGoghh,
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Aula V9 Pro - n11
Aula V9 Pro n11'de. Aula V9 Pro modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!
www.n11.com
Yeni hesap kuponu ile daha ucuza geliyor.
Attıklarınızı inceledim büyük ihtimal bu ikisini alacağım gibi duruyor.
Hocam önerileriniz için teşekkürler ama bütçemi daha fazla artıramam -kız arkadaşım alacakRAWM ES 21 Pro 2800 fiyattayken onu almaya çalışırdım. İyi bir indirimde şu an bütçeyi artırabilirseniz swar kodunu kullanarak onu alırdım ilk.
@vanGoghh,
@TANTUNICIK @michaelscofield hocam klavyeyi az önce sipariş edecektim ama istediğim renk seçeneklerinde fiyat artıyordu ya da yoktu
Logitech G G413 SE TKL Kablolu Oyuncu Klavyesi, Dokunsal Mekanik Anahtarlar, Arkadan Aydınlatmalı, Windows, macOS ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G413 SE TKL Kablolu Oyuncu Klavyesi, Dokunsal Mekanik Anahtarlar, Arkadan Aydınlatmalı, Windows, macOS ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
- Makaleler
- 2
Önerin nedir? Kablosuz olması zorunlu değil. Şu anda tek renk olarak araştırıyorum. Aula F87 ve 75 içime pek sinmedi.
- Makaleler
- 2
Önerin nedir? Kablosuz olması zorunlu değil. Şu anda tek renk olarak araştırıyorum. Aula F87 ve 75 içime pek sinmedi.
WEIKAV WK75 Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Bence çok abartı renkleri yok. Ama tek renk başka bir renk istemiyorum diyorsan K1 HE bakabilirsin.
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
Bütçe çıkarsa Leobog var.
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavye
ulugames.com.tr
İkisi de feci duruyor gerçekten. İnceleyeceğim. Weikav WK75 şu an baya cezbetti bakalım![]()
WEIKAV WK75 Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Bence çok abartı renkleri yok. Ama tek renk başka bir renk istemiyorum diyorsan K1 HE bakabilirsin.
![]()
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
- Makaleler
- 2
İkisi de feci duruyor gerçekten. İnceleyeceğim. Weikav WK75 şu an baya cezbetti bakalım.
Güzel klavye. Ses testi altta var.
Yeni konular
-
-
-
2020 Audi A3 35 TFSI nasıldır, donanım paketleri arası farklar nelerdir?
- Geriliyorum
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-