Bütçe
4.000 TL

LoxeR

Başarılı
FPS performansı, ses kalitesi ve rahatlık önemli. Aklımda ATK N9 Ultra var ancak sorun yaşayan çok olmuş dip sesten. Başka bu bütçede öneriniz var mı?

Teşekkürler.

FPS performansı, ses kalitesi ve rahatlık önemli. Aklımda ATK N9 Ultra var ancak sorun yaşayan çok olmuş dip sesten. Başka bu bütçede öneriniz var mı?

Teşekkürler.
Mchose X9 kesinlikle bu fiyat bandının en iyisi. Ayrıca Atk N9 Havit h2015 pro ile birebir aynı kulaklık fason üretimler alacaksanız Havit alın boşuna fazla para vermeyin.

Mchose X9 kesinlikle bu fiyat bandının en iyisi. Ayrıca Atk N9 Havit h2015 pro ile birebir aynı kulaklık fason üretimler alacaksanız Havit alın boşuna fazla para vermeyin.
Evet Mchose'u öneren görmüştüm. V-X-S modelleri arasındaki fark ne peki? Görüntüden ibaret mi? Fiyatları neredeyse aynı. V9 Pro nasıldır?

Son düzenleme:
Evet Mchose'u öneren görmüştüm. V-X-S modelleri arasındaki fark ne peki? Görüntüden ibaret mi? Fiyatları neredeyse aynı.
S9 ve V9 biraz daha müzik odaklı diyebilirim X9 ise hibrit kullanım gibi düşünebiliriz. S9 kullandım şuanda X9 kullanıyorum.
Farklarına gelecek olursak;
S9 Pro 50mm sürücülere sahip, 1050 mah batarya ve deri pad ile geliyor ekstra pad alamıyorsunuz uyan başka bir model yok. Ağırlığı ise 325 gram.
V9 Pro 53mm sürücü, 2000mah batarya ile geliyor. Padlerinin yan kısımları deri kulağa temas eden kısımları kumaşa benzer bir yapıda, ağırlığı 265 gram.
X9 53mm sürücüler, 2000 batarya ve kutu içinden hem soğutma jelli deri padler, hemde kumaş padler ile geliyor. Ağırlığı 268 gram tüy gibi saatlerce kullansanızda ağrı yapmıyor. Pad avantajından dolayı aynı fiyatta kesinlikle X9 EQ yaptıktan sonra daha da iyi oluyor sesi. Ayrıca hyperx padleri ile uyumlu X9 ve V9 modelleri. Mikrofon konusunda üçüde gayet başarılı fakat yanılmıyorsam en iyisi X9’da.

X9 alacağım o zaman FPS oyunlarında iyi mi gecikme vs. yapıyor mu? Dip ses vs. var mı?