Mchose X9 kesinlikle bu fiyat bandının en iyisi. Ayrıca Atk N9 Havit h2015 pro ile birebir aynı kulaklık fason üretimler alacaksanız Havit alın boşuna fazla para vermeyin.FPS performansı, ses kalitesi ve rahatlık önemli. Aklımda ATK N9 Ultra var ancak sorun yaşayan çok olmuş dip sesten. Başka bu bütçede öneriniz var mı?
Teşekkürler.
Evet Mchose'u öneren görmüştüm. V-X-S modelleri arasındaki fark ne peki? Görüntüden ibaret mi? Fiyatları neredeyse aynı. V9 Pro nasıldır?Mchose X9 kesinlikle bu fiyat bandının en iyisi. Ayrıca Atk N9 Havit h2015 pro ile birebir aynı kulaklık fason üretimler alacaksanız Havit alın boşuna fazla para vermeyin.
S9 ve V9 biraz daha müzik odaklı diyebilirim X9 ise hibrit kullanım gibi düşünebiliriz. S9 kullandım şuanda X9 kullanıyorum.Evet Mchose'u öneren görmüştüm. V-X-S modelleri arasındaki fark ne peki? Görüntüden ibaret mi? Fiyatları neredeyse aynı.
Gayet iyi gecikme yok, dip ses yok. Default halini beğenmezseniz eq yaparsınız yazılımıda gayet başarılı. Hayırlı olsun beyaz almayın yalnız sararma yaptığını duydum.X9 alacağım o zaman FPS oyunlarında iyi mi gecikme vs. yapıyor mu? Dip ses vs. var mı?
Saolun hocam setup siyah zaten siyah alırımGayet iyi gecikme yok, dip ses yok. Default halini beğenmezseniz eq yaparsınız yazılımıda gayet başarılı. Hayırlı olsun beyaz almayın yalnız sararma yaptığını duydum.