4.000 TL bütçeyle mouse onerisi

Bütçe
5000
A9 bakacaksın o zaman madem batarya senin için önemliyse. İstersen pillide bakabilirsin.

Demek istedigimi tam anlamadin muhtemelen ben bataryasi beni bir omur gotursun istemiyorum. 2 gune bir sarja taksam yeter. Pille de ugrasmak istemiyorum. Yil olmus 2025 yani haksiz miyim ?

Muhtemelen Waizowl OGM Pro V2 modeline bakacagim kendisi hakkinda cok bir sikayet goremedim. Bu model uzerine yogunlasacagim.

Maya X tavsiye edebilirim kriterler çerçevesinde. Gerek donanım gerek de malzeme kalitesi olarak iyi. El ölçünüze ve tutuş şeklinize uygun, kutu içeriği de gayet zengin.

Benim önerdiğim fareye bakabilirsin o zaman. Zaten pek bir seçeneğimiz yok gibi; ya pilli ya bataryalı ama sen ikisini de beğenmiyor gibisin. Önceden kullandığın fare neydi?
Oncesinde G305, G502 X, Basiliks ve Bloody W70 Max kullandim.

Maya X tavsiye edebilirim kriterler çerçevesinde. Gerek donanım gerek de malzeme kalitesi olarak iyi. El ölçünüze ve tutuş şeklinize uygun, kutu içeriği de gayet zengin.

Zaten en basta Maya X alacaktim lakin yazilimi ile alakali bazi sorunlar gordum sarji %17 de iken aniden kapanması gibi ve firma bazi parcalari Custom catisi altinda gizli tuttugu icin biraz mesafe koydum (bilincli bir tuketici oldugum icin ozur dilerim.). Lamzunun diger modellerinde de bazi kronik sorunlar oldugunu gorunce markadan baska modellere fazla bakmadim.

Yazdıklarını alsan veya gpx alsan da stok skatezlerin hepsi dot skatezlere göre kötü aldığın mouse a stokları söküp Obsidian, jade taksan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…