Bütçe
5000
A9 bakacaksın o zaman madem batarya senin için önemliyse. İstersen pillide bakabilirsin.

Demek istedigimi tam anlamadin muhtemelen ben bataryasi beni bir omur gotursun istemiyorum. 2 gune bir sarja taksam yeter. Pille de ugrasmak istemiyorum. Yil olmus 2025 yani haksiz miyim ?

Muhtemelen Waizowl OGM Pro V2 modeline bakacagim kendisi hakkinda cok bir sikayet goremedim. Bu model uzerine yogunlasacagim.

Maya X tavsiye edebilirim kriterler çerçevesinde. Gerek donanım gerek de malzeme kalitesi olarak iyi. El ölçünüze ve tutuş şeklinize uygun, kutu içeriği de gayet zengin.

Benim önerdiğim fareye bakabilirsin o zaman. Zaten pek bir seçeneğimiz yok gibi; ya pilli ya bataryalı ama sen ikisini de beğenmiyor gibisin. Önceden kullandığın fare neydi?
Oncesinde G305, G502 X, Basiliks ve Bloody W70 Max kullandim.

Maya X tavsiye edebilirim kriterler çerçevesinde. Gerek donanım gerek de malzeme kalitesi olarak iyi. El ölçünüze ve tutuş şeklinize uygun, kutu içeriği de gayet zengin.

Zaten en basta Maya X alacaktim lakin yazilimi ile alakali bazi sorunlar gordum sarji %17 de iken aniden kapanması gibi ve firma bazi parcalari Custom catisi altinda gizli tuttugu icin biraz mesafe koydum (bilincli bir tuketici oldugum icin ozur dilerim.). Lamzunun diger modellerinde de bazi kronik sorunlar oldugunu gorunce markadan baska modellere fazla bakmadim.

Arkadaşlar, yukarıda da belirttiğim gibi yaklaşık iki aydır bu bütçe civarında kablosuz bir mouse arıyorum. Piyasadaki popüler tüm mouse modellerine hâkimim. Gidip Logitech, Razer vs. markalara gereksiz para dökmek istemiyorum (ama bu gidişle dökeceğim gibi duruyor) bu yüzden alternatif markalara (Lamzu, ATK, Scyrox vb.) Bakıyorum.

Aradığım Mouse'taki ana özellikler şunlar:
  • Elim 18 cm civarında olduğu için ortalama bir boyuta sahip olmalı.
  • Claw/Palm bir tutuşum olduğu için hibrit bir yapısı olması lazım.
  • Malzeme kalitesi iyi olmalı.
  • Encoder'ı sonradan baş ağrıtmasın.
  • Kronik bir sorunu olmasın.
  • Kablosuz özelliği olmalı.
Opsiyonel olarak:
  • Stok skatezleri vasat olmasın.
  • 8K gereksiz, 4K da yeter.
  • Karbon fiber, metal vs. malzemeden olmasın.

Şu zamana kadar bulduğum modeller ve seçmeme nedenlerim:
  • ATK Dragonfly A9 Pro: Malzeme kalitesi
  • Lamzu Maya X: Eksik bilgi verilmesi
  • ATK Blazing Sky F1 Pro: Malzeme kalitesi
  • Teevolution Terra Pro: Büyük, pahalı ve ergo bir mouse olması
  • Pulsar X2 CrazyLight: Küçük ve daha çok claw Grip'e uygun olması
  • Scyrox V6: Pilin ölmesi ve kasadan ses gelmesi
  • VXE R1 Pro: Eski model
  • Ninjutso'ten: Yeni bir model ve henüz yeterince paylaşılmış uzun dönemli deneyimler yok

Evet arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 5 civarına da çıkabilir. 5'in üstüne çıkınca gidip bu markaları almam; eşeğimi sağlam kazığa bağlar, GPX alırım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Yazdıklarını alsan veya gpx alsan da stok skatezlerin hepsi dot skatezlere göre kötü aldığın mouse a stokları söküp Obsidian, jade taksan daha iyi olur.