4.000 TL civarı gaming kulaklık tavsiyesi

Bütçe
4.000 TL
Çok oyun oynamıyorum fakat ses kalitesinden memnunum oyunlarda da güzeldir. Ek olarak driverında hazır EQ ayarları var CS2 ayarı çok güzel her yerde güzel çalışıyor. Onu kullanıyorum.
Hocam padleri hakkında ne düşünüyorsunuz çok rahatsız edıyor mu terleme yapıyor mu?

Hocam padleri hakkında ne düşünüyorsunuz çok rahatsız edıyor mu terleme yapıyor mu?
Hiç yapmıyor. Normal de çok terleyen birisiyim. Pedleri aşırı serin. Dışarıdan neredeyse ses bile almıyor rahat bir deneyim sunuyor. Ama ses %60 - 70'den sonra dışarıya biraz fazla ses gidiyor.

Çok oyun oynamıyorum fakat ses kalitesinden memnunum oyunlarda da güzeldir. Ek olarak driverında hazır EQ ayarları var CS2 ayarı çok güzel her yerde güzel çalışıyor. Onu kullanıyorum.

Hocam eylemleri söyleyen kadın Çince mi İngilizce mi söylüyor garip bir soru ama rahatsız edebiliyor. Yani eylem derken Mic kapanınca falan.

Hocam eylemleri söyleyen kadın Çince mi İngilizce mi söylüyor garip bir soru ama rahatsız edebiliyor. Yani eylem derken Mic kapanınca falan.
İngilizce söylüyor hocam. Zaten çok bir eylem yok. Dongle mode var bide Connected diyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…