Bütçe
4.000 TL
Hocam padleri hakkında ne düşünüyorsunuz çok rahatsız edıyor mu terleme yapıyor mu?
Hiç yapmıyor. Normal de çok terleyen birisiyim. Pedleri aşırı serin. Dışarıdan neredeyse ses bile almıyor rahat bir deneyim sunuyor. Ama ses %60 - 70'den sonra dışarıya biraz fazla ses gidiyor.

Çok oyun oynamıyorum fakat ses kalitesinden memnunum oyunlarda da güzeldir. Ek olarak driverında hazır EQ ayarları var CS2 ayarı çok güzel her yerde güzel çalışıyor. Onu kullanıyorum.

Hocam eylemleri söyleyen kadın Çince mi İngilizce mi söylüyor garip bir soru ama rahatsız edebiliyor. Yani eylem derken Mic kapanınca falan.

Hiç yapmıyor. Normal de çok terleyen birisiyim. Pedleri aşırı serin. Dışarıdan neredeyse ses bile almıyor rahat bir deneyim sunuyor. Ama ses %60 - 70'den sonra dışarıya biraz fazla ses gidiyor.

Ben ATK almam hiçbir şekilde aynı ürüne niye fazla para vereyim. Bir de Akko GH300 ve S9 Ultra önerenler var. Bilmediğim için yorum yapamam kullanan varsa yazabilir. Ben bunların içinden yine X9 tercih ederim sunduğu kutu içeriği, mikrofon kalitesi, pil performansı ve driveri gibi özellikleri yüzünden.
  1. MCHOSE X9.
  2. Havit H2015 Pro.
hocam x9 aldım da pedleri için could 3 ünküler mi oluyor biliyor musunuz

Hocam X9 aldım da pedleri için could 3 ünküler mi oluyor biliyor musunuz?

Oluyor evet. Zaten kutu içerisinden iki farklı pad ile geliyor uzun süre pad satın almazsınız.

Hocam pedler bir süre sonra çöküyor falan denilmiş de driver tarafına ne diyorsunuz bir yorum okudum VPN'siz yazılım güncellemesi yapamamış ve her driverine girdiginde VPN açmak zorunda kalıyormus.

Hocam pedler bir süre sonra çöküyor falan denilmiş de driver tarafına ne diyorsunuz bir yorum okudum VPN'siz yazılım güncellemesi yapamamış ve her driverine girdiginde VPN açmak zorunda kalıyormus.

İlk defa duydum ben hep kullanıyorum VPN falan açmıyorum. Driveri en başarılı markalardan biri Çin pazarında. Pad konusunda çökme vs yaşamadım Türkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum. Bildiğim tek şikayet beyaz renginin sararması.

İlk defa duydum ben hep kullanıyorum VPN falan açmıyorum. Driveri en başarılı markalardan biri Çin pazarında. Pad konusunda çökme vs yaşamadım Türkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum. Bildiğim tek şikayet beyaz renginin sararması.

Sağ olun hocam yardımlarınız için satın aldım gelince konuyu güncelleyeceğim ve son olarak EQ ayarlarında önerdiğiniz bir ayar var mı EQ yapmadan orta seviye yapınca arşa çıkıyor diye duydum.

Sağ olun hocam yardımlarınız için satın aldım gelince konuyu güncelleyeceğim ve son olarak EQ ayarlarında önerdiğiniz bir ayar var mı EQ yapmadan orta seviye yapınca arşa çıkıyor diye duydum.
EQ yapmadan hiçbir kulaklık kullanılmaz bence. Driver içinde kullanıcılar EQ ayarlarını paylaşıyor onları deneyebilirsiniz. Bende kendi ayarlarımı paylaşırım.