Philips'i iade ettim. Samsung G4'ün normal fiyatı 7.500 TL civarında. 5.700 TL'ye alacağım, o yüzden cazip geliyor. 5.000 TL civarına çok daha üstün monitör yok gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺4.000
Yok ya bende araştırdım işte Gigabyte G25F2 var pivot istersen 5000 TL pivot olmasın dersen 4600 TL. AOC 27G42E vardı ama fiyatı arttı birde Odyssey G4 var. Başkada tercih edilecek bir monitör yok. Ben bu üçü arasında kalmıştım G4 tercih ettim.Philips'i iade ettim. Samsung G4'ün normal fiyatı 7.500 TL civarında. 5.700 TL'ye alacağım, o yüzden cazip geliyor. 5.000 TL civarına çok daha üstün monitör yok gibi.
- Makaleler
- 50
@Caner Uncu, goruntu kalitesi ariyorsan 27G42E'den daha iyisi bu butcede yok. Ama oyunculuk icin kullanacaksan Odyssey G4 daha iyi bir secim.
@BerkayZ87, G4 aldım geçtim ya. Yeter bana, fazla bile. AOC bütçemi aşıyor, zaten 4.000 civarından 5.700'e kadar çıktım. AOC 6.200'e geliyor. Gerek yok ya.
Hayırlı olsun. Ben standart teslimat seçtimde haftaya salı gösteriyor sizinde öyle mi? Uzunmuş baya teslimat süresi.@BerkayZ87, G4 aldım geçtim ya. Yeter bana, fazla bile. AOC bütçemi aşıyor, zaten 4.000 civarından 5.700'e kadar çıktım. AOC 6.200'e geliyor. Gerek yok ya.
Evet hocam, 1 hafta sonrasına teslimat gösteriyor. Gereksiz uzun bir süre ama çok aciliyeti yok zaten benim için, beklerim sıkıntı yok.Hayırlı olsun. Ben standart teslimat seçtim de haftaya salı gösteriyor sizin de öyle mi? Uzunmuş bayağı teslimat süresi.
Başka seçenek yok gibi konunuza baktım 7 bin TL civarına 2K alın diyecektim ama laptop RTX 4060 çoğu yeni nesil oyunda yetersiz kalır 2K için o yüzden 5700'e G4 en mantıklısı duruyor.Bende alacaktım alamadım halen @BerkayZ87 yeni konu açayim mi arkadaşın dediği gibi AOC'un indirimlerde bitti kaçırdım ya.
Tamamdır hocam uzun olması garip geldi de ondan sordum bende yoksa stajım var benimde evde pek müsait değil acelem yok şuanlık.Evet hocam, 1 hafta sonrasına teslimat gösteriyor. Gereksiz uzun bir süre ama çok aciliyeti yok zaten benim için, beklerim sıkıntı yok.
QetLuin
Uzman
Başka seçenek yok gibi konunuza baktım 7 bin TL civarına 2K alın diyecektim ama laptop RTX 4060 çoğu yeni nesil oyunda yetersiz kalır 2K için o yüzden 5700'e G4 en mantıklısı duruyor.
Öncelikle konuma baktığınız için teşekkür ederim 2K alınabilie evet ama 4060 la sıkıntı olur mu bilemedim 2K kaldırmaz değil kaldırır ama yüksek FPS severim açıkçası G4 bir öneriyolsr bir önermiyolsr anlamadım 27G42e düşünmüştüm G4'e bakarım.
2K testlere bakarsanız RDR2'de falan 60FPS altına düşüyor hocam bende de 4060 var o yüzden vazgeçmiştim. Ha rekabetçi oyunlarda sorun olmayabilir ama 2K için yetersiz bence. G4 konusunda da diğer arkadaşın dediği gibi siyah kontrastı rtings üzerinde 1:1006 olarak verilmiş aslında Samsung'un sitesinde yazan değer bu ancak KTC mesela daha düşük bütçeli olmasına rağmen 1200-1300'lü değerler veriyor. Eğer 400 lira fark veririm ve pivot, Hz değerleri çok önemli değil kontrast daha önemli diyorsanız hala 27G42E alabilirsiniz. Bende normalde kontrast arıyordum ama almış bulundum üzeceğini düşünmüyorum da bakalım gelince görürüz.Öncelikle konuma baktığınız için teşekkür ederim 2K alınabilie evet ama 4060 la sıkıntı olur mu bilemedim 2K kaldırmaz değil kaldırır ama yüksek FPS severim açıkçası G4 bir öneriyolsr bir önermiyolsr anlamadım 27G42e düşünmüştüm G4'e bakarım.
Evet aynen öyle.@jandark, ölü piksel olmadan gelsin de ne zaman gelirse gelsin diyelim. Bir de değişimle uğraşmak can sıkıcı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-