Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺4.000
QetLuin
Uzman
Keşke 4900 olsaydı ama acaba 1,2 gün beklesem başka sitelerde daha ucuza getirirmi yoksa bitermi bu 2 günde.
Keşke 4900 olsaydı ama acaba 1,2 gün beklesem başka sitelerde daha ucuza getirirmi yoksa bitermi bu 2 günde.
Al direkt boş ver sanmıyorum indirime gireceğini. İtopya'da biter diğer siteler daha pahalıdan satmaya başlar.
@Caner Uncu bugün teslim aldım ben hocam. Vaktim olursa konu açarım monitör hakkında.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
@Caner Uncu, ne almıştın?
Samsung G4 hocam. Başlangıçta çok soluk duruyordu ancak Eco sensor modu var, onu kapatınca gayet iyi hale geliyor. Ha mükemmel değil tabii ama bana göre gayet iyi düzeyde. Renk ayarıyla daha iyi de olur.
240 Hz ile Windows 11 çok akıcı hale geldi. 60 Hz ile gerçekten Win11 kullanılmaz, özellikle başlat menüsü vs. kasıyor. Yüksek Hz ile gayet sorunsuz akıyor valla.
Ölü piksel de gördüğüm kadarıyla yok, şu anlık iyi yani.
- Makaleler
- 50
İyi memnun kaldıysan ne mutlu hayırlı olsun. Güzel monitör G4, dediğim gibi sadece kullanım amacına bağlı seçim sebebi.Samsung G4 hocam. Başlangıçta çok soluk duruyordu ancak Eco sensor modu var, onu kapatınca gayet iyi hale geliyor. Ha mükemmel değil tabii ama bana göre gayet iyi düzeyde. Renk ayarıyla daha iyi de olur.
240 Hz ile Windows 11 çok akıcı hale geldi. 60 Hz ile gerçekten Win11 kullanılmaz, özellikle başlat menüsü vs. kasıyor. Yüksek Hz ile gayet sorunsuz akıyor valla.
Ölü piksel de gördüğüm kadarıyla yok, şu anlık iyi yani.
Çok teşekkür ederim. 60 Hz'den kurtulmak çok güzel bir his.İyi memnun kaldıysan ne mutlu hayırlı olsun. Güzel monitör G4, dediğim gibi sadece kullanım amacına bağlı seçim sebebi.
Tamamdır o aklımda. İş yorgunluğunu bir atayım deneyeceğim.@jandark ben de teslim aldım, monitör standart olarak ''eco mode'' açık geliyor. Onu direkt kapatın, yoksa monitör soluk kalıyor. Onun dışında renk standart, sevdim ben açıkçası.
Siyahla ilgili bir ayar var, onu da 5-6 falan yaparsan iyi oluyor. Onun dışında parlaklığı 50 yaptım ben, yüksek parlaklık gözümü alıyor.Tamamdır o aklımda. İş yorgunluğunu bir atayım deneyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-