Teşekkür ederim. Gigabyte'a da biraz aklım kaydı, o piti piti yapıp aldım artık
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺4.000
- Makaleler
- 50
@Caner Uncu, yanlisim yoksa bu model 24G4X ile ayni donem cikti, oyleyse 24G4X'deki 4 COF'lu dandik panel vardir, eger 24M1N3200Z'nin devam platformu kafasinda ise iki ihtimal var, ya HKC'nin dandik panelli versiyonu gelecek ya da LC238-LF2F isimli saglam panel gelecek. Artik monitor eline ulasinca servis menusune girip fotograf atarsin 
@BerkayZ87, hocam daha önce niye söylemedin
Atarım fotoğrafını da kesin kötüsü denk gelir. Gigabyte'ın panel belli mi? Biraz Gigabyte nefretim var, özellikle anakartı sinir etti beni. Bazı BIOS sürümlerinde Secure Boot sorunu falan var. O yüzden Philips alayım dedim.
- Makaleler
- 50
Bakmamistim
@BerkayZ87, Samsung G4 de öğrenci indirimi ile 5.700 TL'ye düşüyormuş. Güzel fiyat da o kadar veresim yok.
@BerkayZ87 hocam siparişi iptal edip G4 alayım mı? İptal de oluyor mu bilmiyorum, Idefix'ten aldım ama iptal butonu yok. Hazırlanıyor aşamasında.
@BerkayZ87 hocam siparişi iptal edip G4 alayım mı? İptal de oluyor mu bilmiyorum, Idefix'ten aldım ama iptal butonu yok. Hazırlanıyor aşamasında.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
@Caner Uncu, G4 goruntu kalitesi bakimindan one cikan bir model degil, saf oyuncu monitoru.
@Caner Uncu, hocam sizin kart sorunlu değil miydi? Monitörü ne için alıyorsunuz? Sadece merak ettim.
Monitörün paneli bozuldu, çizgi çizgi oldu.@Caner Uncu, hocam sizin kart sorunlu değil miydi? Monitörü ne için alıyorsunuz? Sadece merak ettim.
İade talebi başlattım da ona göre G4 alacağım. IPS panelmiş, kötü bir monitör müdür görüntü kalitesi açısından?@Caner Uncu, G4 goruntu kalitesi bakimindan one cikan bir model degil, saf oyuncu monitoru.
- Makaleler
- 50
Uzmez ama wow da dedirtmez.IPS panelmiş, kötü bir monitör müdür görüntü kalitesi açısından?
@BerkayZ87, o kadar üst düzeye gerek yok zaten ya. Şimdiki bile renk olarak gayet yeterli geliyor bana. ViewSonic VA2419-SH var.
Bu Gigabyte'a göre kıyaslarsak aradaki 1000 TL farkı hak eder mi?
Bu Gigabyte'a göre kıyaslarsak aradaki 1000 TL farkı hak eder mi?