Bütçe
₺4.000
@BerkayZ87, Hz fazla bile bana. 180 de yeterli. TechBurada'ya ulaşamıyorum. Idefix iade talebi açtık dedi ama sistemde gözükmüyor. 5.000 civarına G4'ten iyi varsa onu değerlendireyim.

İşte bu yüzden saçma sapan yerlerden almayı sevmiyorum... Hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz. Biliyordum sorun yaşayacağımı o yüzden resmi satıcı istedim. Saatlerdir arıyorum ulaşamıyorum. Siz siz olun zattiri zort zort yerlerden almayın. Muhatap için fazla paraya değer.

Son düzenleme:
@Caner Uncu, Ne almaya karar verdin ?

G4 arkadaşın dediği gibi biraz daha FPS oyuncu monitörü. Hatta indirimi ilk gördüğümde Gigabyte'ı iade edip benimde alasım geldi ama iade edilmezse falan hiç o süreçle uğraşmak istemedim.

@Sye, hocam Philips'i aldım da iade edebilirsem edip G4 alacağım 5.700 TL'ye. TechBurada'yı aradım ama kapalı, yarın tekrar arayacağım. Kargoya verilmeden iade edebilirsem iyi olur. Yoksa kargoyu açmadan tekrar iadeye göndereceğim. Bu tip mağazalardan çok korkuyorum, sorun çıkartmaya çok meyilliler. O yüzden resmi satıcı istiyordum da akşam akşam riske girip aldım. Sonuç: Adamlar telefonu dahi açmıyor. Kıytırık mağazalardan almam daha.