Valla bende %35 şuan parlaklık yetiyor. Işık açıkken bile.@jandark, zaten OLED performansı falan beklemiyorum, seviyesine göre gayet yeterli geldi bana. Işık sızması da gördüğüm kadarıyla yok veya yok denecek kadar az. Bana göre tek eksisi fazla sallanıyor, onun dışında şu anlık genel kullanımda ve oyunda memnun kaldım. Tabii çok detaylı bir test falan yapmadım, dümdüz kullanıyorum. Parlaklık da %100'de kör ediyor, %50 kafidir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺4.000
QetLuin
Uzman
Evet özelliklede yenisinde 0 ölü pixel garantisi olmadığı için uğraşmak istemiyorum. Renkler aşağı yukarı bende bulunan Acer Nitro 5 AN515-58 laptopun BOE CQ NV156FHM-NY0 paneli ile benzer. O da IPS 165Hz 1ms şu an ona bağlı kullanıyorum. Yan yana bakınca benzer tonlarda duruyor hatta bir video açıp fotoğraf atayım. Renklerle hiç oynamadım sadece kontrast güçlendirici (sizde bir deneyebilirsiniz siyahlar biraz daha oturuyor) açtım ve eco mode kapattım. Onun dışında evet biraz sallanıyor siz deyince denedim. Bunlar dışında açıkçası yeterli geldi bana da pivotu, boyutu sağlamlığı falan fiyatına göre tercih edilebilecek bir model. Ben pek FPS oynamam ama ilgilisine 240 Hz olması da avantaj.
Birkaç tane çektim.
Eki Görüntüle 165530
Eki Görüntüle 165531
Oha bu görüntüler ne OLED'den farkı yok HP Victus'un ekranı kullanmaktan bende IPS'ler böyle sanıyorum çök düşük düşünmüşüm bayağı iyiymiş bu böyleyse 24G42e daha iyi o zaman çok iyi oldu bunu öğrendiğim bir de yakın zamanda incelemenizi bekliyoruz 24G42e ile karşılaştırma falan
Hocam valla iade edebilirsem 24G42E alcam sanırım. Ölü piksel G4 ve G6'da yaygın gibi duruyor çok fazla konu açan olmuş. Diğer özellikleri iyi ama pivottan vazgeçeceğim gibi Samsung biraz süründürüyor teknik servis konusunda.Oha bu görüntüler ne OLED'den farkı yok HP Victus'un ekranı kullanmaktan bende IPS'ler böyle sanıyorum çök düşük düşünmüşüm bayağı iyiymiş bu böyleyse 24G42e daha iyi o zaman çok iyi oldu bunu öğrendiğim bir de yakın zamanda incelemenizi bekliyoruz 24G42e ile karşılaştırma falan
QetLuin
Uzman
Hocam vallahi iade edebilirsem 24G42e alacağım sanırım. Ölü piksel G4 ve g6'da yaygın gibi duruyor çok fazla konu açan olmuş. Diğer özellikleri iyi ama pivottan vazgeçeceğim gibi Samsung biraz süründürüyor teknik servis konusunda.
Niye kötümü ölü piksel biraz piyango işi 24G42e alacağım bende bekliyorum muhtemelen 3 4 güne alırım sorunlar bitmiyor mübarek.
Hocam vallahi iade edebilirsem 24G42e alacağım sanırım. Ölü piksel G4 ve g6'da yaygın gibi duruyor çok fazla konu açan olmuş. Diğer özellikleri iyi ama pivottan vazgeçeceğim gibi Samsung biraz süründürüyor teknik servis konusunda.
Aldım 24G42'e yi Hepsiburada'ya gelmiş taksitli hem de aldım direkt gerekli şeyleri söylerim.
Son düzenleme:
@Caner Uncu, @QetLuin, Merhabalar Odyssey G4 25" modelini aldım ben de fakat modelde kablo bağlantı kısmından çınlama sesi geliyor(coilwhine) ve servis saçma bir şekilde değişim için sıkıntı çıkarıyor, sizde böyle bir sorun yok değil mi? İade etsemkabul edilir mi edilmez mi konusunda da arada kaldım
QetLuin
Uzman
@Caner Uncu, @QetLuin, merhaba Odyssey G4 25" modelini aldım ben de fakat modelde kablo bağlantı kısmından çınlama sesi geliyor(coilwhine) ve servis saçma bir şekilde değişim için sıkıntı çıkarıyor, sizde böyle bir sorun yok değil mi? İade etsemkabul edilir mi edilmez mi konusunda da arada kaldım.
Pek bilmem bende bende aldım AOC 24G42e yi bende öyle bir sorun yok belki klabloda küçük bir kesik vardır elektrik sızıntı sesi gibi bir şey olabilir siz bence yine de değişim isteyin.
@bthnerdgn, merhaba hocam. Bende o şekilde bir problem yok.
Değişim istedim serviste mırınkırın ettiler, cihazı 14 gün içinde olduğu için iade etip yeniden alacaktım, şimdi baktım stok bitmişPek bilmem bende bende aldım AOC 24G42e yi bende öyle bir sorun yok belki klabloda küçük bir kesik vardır elektrik sızıntı sesi gibi bir şey olabilir siz bence yine de değişim isteyin.