Max Caulfield
Üstün
İncehesap'tan sipariş ettim. Bayram dolayısıyla henüz kargoya verilmedi. Yarından itibaren kargoya verilmesini bekleyeceğim.Hocam selamlar nerden sipariş ettiniz Lian Li 216'yı? Ve geldi mi acaba kasa?
İncehesap'tan sipariş ettim. Bayram dolayısıyla henüz kargoya verilmedi. Yarından itibaren kargoya verilmesini bekleyeceğim.Hocam selamlar nerden sipariş ettiniz Lian Li 216'yı? Ve geldi mi acaba kasa?
Teşekkürler hocam. Sanırım stok bitmişİncehesap'tan sipariş ettim. Bayram dolayısıyla henüz kargoya verilmedi. Yarından itibaren kargoya verilmesini bekleyeceğim.
Zoko Amiral.Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim için yeni bir işlemci siparişi verdim (Ryzen 7 5700X). Fakat bu işlemciyi takarken zorlanmam oldukça olası. Zira işlemcimin üzerinde takılı olan sıvı soğutmanın mandal vidalarından bir tanesi sıvı soğutmanın tam altında duruyor. Bunun nedeni de kasamın (Corsair 275R Airflow) dar olması. Bu nedenle kasamı da değiştirmek istiyorum.
4.000 TL civarında bütçem var. Özellikle geniş ve rahat bir kasa istiyorum. Şu anda aklımda Lian Li Lancool 216 var.
Siz 4.000 TL bütçe ile geniş ve rahat hangi kasaları önerirsiniz?
Çok geç kalmışsınız, zaten Lian Li Lancool 216 siparişi verdim bile
Çok geç kalmışsınız, zaten Lian Li Lancool 216 siparişi verdim bile![]()