Bütçe
4000
Önemli değil bir süre işime yarasın yeterli o zaman MSI ilandaki arkadaşla anlaşmaya çalışayım.

Gerekli test videolarını iste 15 dk boyunca yapılsın FurMark 3D skorlar ve sıcaklık değerlerine bak fan RPM kaç wat çektiği ondan sonra fiyatta anlaşırsan kartı eline al şaka yapmıyorum bak güç giriş yerlerine el feneri ışık tut aşınma veya renk değişimi var mı diye bir de kokla komik ama evet doğru herhangi bir koku var mı diye kaynak yapınca ortaya çıkan koku varsa uzak dur ama biraz plastik gibi kokuyorsa içinde yanma veya lehim yoktur bu da benden forumdaki arkadaşlara taviyem olsun.

Bir de MSI kartın linkini atar mısın?

En kötü ihtimal RTX 2060 alın en azından DLSS 4.0'dan faydalanırsınız GTX GPU'ların pazar fiyatları zarar ettirir.

Geçen sene 1660ti kullandım 1080p ELden Ring'i Ultra ayarlarda oynuyordum bence AAA oynanmaz demeniz saçma olmuş tamam 2026 oyunlarını Ultrada oynatmasın Orta-Yüksek karışımı 60+ alırsınız 1080p de. Hakkının yendiğini düşünüyorum 1660ti hala güçlü bir kart.

Hocam nasıl ilk defa görüyorsunuz? AMD bir dönem GTX 1080 Ti-GTX 1070 kartlara karşı Vega 64 ve Vega 56 kartları çıkarmıştır. Sağlamdır ve fazlasıyla götürür. Bazı deliler Vega 56 kartları Vega 64 BIOS ile modifiye ediyorlardı. Ciddi anlamda performans artışı oluyordu. Şahsen GTX 1660 Ti yerine Vega 56 alırdım. VRAM avantajı var Vega 56'nın 8 GB kart. Performans farkı olarak GTX 1660 Ti'den biraz iyi.