Bütçe
4.000 TL
Makaleler
20
Herkese iyi Sosyaller,

5 yıldır Razer Basilisk X Hyperspeed kablosuz fare kullanıyorum, artık hem kozmetik olarak hem de scroll tuşu olarak tükenmeye başladı. Kendime 4.000 TL bütçe ayırdım, bu bütçede kablosuz/şarjlı veya pilli olacak şekilde kaliteli ve bir 5 yıl daha götürecek bir fare alacağım. Tutuş stilim palm grip ve farenin ağırlığı benim için çok önemli değil, bu sebeple pilli olan modelleri de önerebilirsiniz. Ek olarak Glorious modellerindeki gibi üstü delikli tasarımları sevmiyorum.

Aklımda Razer DeathAdder V3 Pro ve elimdeki mevcut fare var.

Herkese iyi sosyaller,

5 yıldır Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz fare kullanıyorum, artık hem kozmetik olarak hem de scroll tuşu olarak tükenmeye başladı. Kendime 4.000 TL bütçe ayırdım, bu bütçede kablosuz/şarjlı veya pilli olacak şekilde kaliteli ve bir 5 yıl daha götürecek bir fare alacağım. Tutuş stilim palm grip ve farenin ağırlığı benim için çok önemli değil, bu sebeple pilli olan modelleri de önerebilirsiniz. Ek olarak Glorious modellerindeki gibi üstü delikli tasarımları sevmiyorum.

Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse alın geçin hocam bir de @SF26 hocamın önerisini almak lazım tabii.

Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyorum çok çok memnunum. Dilediğin gibi özelleştirme seçeneği sunuyor olması benden çok puan topladı. Eminim V3 Pro da aynı şekilde memnun edecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller,

5 yıldır Razer Basilisk X Hyperspeed kablosuz fare kullanıyorum, artık hem kozmetik olarak hem de scroll tuşu olarak tükenmeye başladı. Kendime 4.000 TL bütçe ayırdım, bu bütçede kablosuz/şarjlı veya pilli olacak şekilde kaliteli ve bir 5 yıl daha götürecek bir fare alacağım. Tutuş stilim palm grip ve farenin ağırlığı benim için çok önemli değil, bu sebeple pilli olan modelleri de önerebilirsiniz. Ek olarak Glorious modellerindeki gibi üstü delikli tasarımları sevmiyorum.

V3 Pro iyidir hocam öneririm. Fiyatı 3600'ken alınabilir.

Buna bakabilirsiniz aslında.

V3 Pro iyidir hocam öneririm. Fiyatı 3600'ken alınabilir.
Yine scroll sorunu mevcut, göz ardı edebilirim diyorsa alabilir.

@worcq, Wraith'den verilen siparişler gümrük açısından sıkıntı yaratmıyor mu? Bu konuyu hiç araştırmamıştım.

@EsatKa, Bu fiyata bu fare çok gibi bence hocam.
Bu arada Wraith için kupon kodu: SWAR.

Türkiye'den gönderim sağlanıyor ayrıca.

Logitech G PRO X Superlight önerebilirim.
Fiyatına göre çok kötü bir ürün. G Pro X Superlight 2'ye bütçe çıkabiliyorsa @Barış hocam, çıkarsa GPX serisinden 2'yi alması en doğru karar olur. Logitech desteği zaten üründe sorun olunca yenisini kargoluyor kanıt yolladığınızda.

Fiyatına göre çok kötü bir ürün. G PRO X Superlight 2'ye bütçe çıkabiliyorsa @Barış hocam, çıkarsa GPX serisinden 2'yi alması en doğru karar olur. Logitech desteği zaten üründe sorun olunca yenisini kargoluyor kanıt yolladığınızda.

Zaten G PRO X Superlight derken direkt o seriyi, yani 2'yi de kastettim. Bütçe çıkıyorsa güzel ürün.