4.000 TL mouse önerisi

Bütçe
4.000 TL
Hitscan gayet iyi, önerecektim ama paranin hepsini harcamak istemediğiniz için önermedim. Pulsar'lar genellikle sorunlu oluyor, o modeli pek incelemedim ama yine de tavsiye etmem.
Hitscan olana bayağı ısındım gibi boyut olarak çok büyük mü Viper Mini’ye göre?

Viper Mini'nin kopyası direkt.

Eki Görüntüle 91701
O zaman direkt bunu alacağım umarım stoğu tükenmez ayın 25’ine kadar. Hangi uygulama hocam bu?

@Toby Fox Hocam son kez soracağım da Ninjitsu Sora V2 veya HitScan Hyperlight alacağım kesin olarak, hangisi daha mantıklı olur? Boyut konusunda Ninjitsu Sora V2 nasıl?

Birde bu var mış.

Cuma akşamı önerinize göre bunlardan birini alacağım.

Son düzenleme:
Sora V2 şu anda stokta yok hocam.

Tercih meselesi. Helios 2 Pro S de gayet iyi. Üzmez.

Tercih meselesi. Helios 2 Pro S de gayet iyi. Üzmez.
Hocam Fantech için arkadaşım daha yeni marka dedi sorun yaşayabilirsin dedi ama görünüşe göre Hitscan de öyle. Mesela neye göre bunlardan biri tercih edilebilir? Eğer şu özelliği veya artıyı istiyorsan şunu al gibi örnekler verebilir misiniz? Kusura bakmayın konu çok uzadı, mantıklı bir karar vermek istiyorum.

2009'da kuruldu bu marka. Görünüşe göre arkadaşının bu konularda bilgisi yok.

Mah olarak 50 Mah ile Helios 2 Pro S önde. Ayrıca Helios 2 Pro S'in malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu her yerde belirtiyorlar. Ayrıca "gıcırdama yapmayacak şekilde özenle tasarlandı" yazıyor Wraith sayfasında. Hitscan'in pek incelemesi yok ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum.

Hitscan bence daha güzel gözüküyor ama Helios 2 de fena değil, iyiki sormuşum yoksa Hitscan alacaktım. Helios 2 alacağım çok teşekkürler hocam

@Toby Fox

Şu ikiliyi tercih ettim hocam. Mousepad mantıklı olmuş mu?

Son düzenleme:
Keşke almadan bi' soru verseydiniz. Blade Y iyi değil.

Hardpad herkese uygun değil zaten, taş gibi. Ayrıca zımpara gibi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…