Hitscan olana bayağı ısındım gibi boyut olarak çok büyük mü Viper Mini’ye göre?Hitscan gayet iyi, önerecektim ama paranin hepsini harcamak istemediğiniz için önermedim. Pulsar'lar genellikle sorunlu oluyor, o modeli pek incelemedim ama yine de tavsiye etmem.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Viper Mini'nin kopyası direkt.Hitscan olana bayağı ısındım gibi boyut olarak çok büyük mü Viper Mini’ye göre?
O zaman direkt bunu alacağım umarım stoğu tükenmez ayın 25’ine kadar. Hangi uygulama hocam bu?
@Toby Fox Hocam son kez soracağım da Ninjitsu Sora V2 veya HitScan Hyperlight alacağım kesin olarak, hangisi daha mantıklı olur? Boyut konusunda Ninjitsu Sora V2 nasıl?
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Birde bu var mış.
Cuma akşamı önerinize göre bunlardan birini alacağım.
Son düzenleme:
Sora V2 şu anda stokta yok hocam.O zaman direkt bunu alacağım umarım stoğu tükenmez ayın 25’ine kadar. Hangi uygulama hocam bu?
@Toby Fox Hocam son kez soracağım da Ninjitsu Sora V2 veya HitScan Hyperlight alacağım kesin olarak, hangisi daha mantıklı olur? Boyut konusunda Ninjitsu Sora V2 nasıl?
![]()
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Birde bu var mış.
O zaman Hitscan Hyperlight mı yoksa Fantech Helios II Pro XD3V3 4K8K mı?
Tercih meselesi. Helios 2 Pro S de gayet iyi. Üzmez.O zaman direkt bunu alacağım umarım stoğu tükenmez ayın 25’ine kadar. Hangi uygulama hocam bu?
![]()
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Birde bu var mış.
Hocam Fantech için arkadaşım daha yeni marka dedi sorun yaşayabilirsin dedi ama görünüşe göre Hitscan de öyle. Mesela neye göre bunlardan biri tercih edilebilir? Eğer şu özelliği veya artıyı istiyorsan şunu al gibi örnekler verebilir misiniz? Kusura bakmayın konu çok uzadı, mantıklı bir karar vermek istiyorum.Tercih meselesi. Helios 2 Pro S de gayet iyi. Üzmez.
Hocam Fantech için arkadaşım daha yeni marka dedi sorun yaşayabilirsin dedi ama görünüşe göre Hitscan de öyle. Mesela neye göre bunlardan biri tercih edilebilir? Eğer şu özelliği veya artıyı istiyorsan şunu al gibi örnekler verebilir misiniz? Kusura bakmayın konu çok uzadı, mantıklı bir karar vermek istiyorum.
Fantech World - About Us
Fantech is one of the world’s fastest growing gear brands for gamers. The “Wings” logo is symbolism for Fantech’s goal to help gamers reach their highest potential. With a fan base that exists in over 100 countries, comprising of over 5 million users, Fantech has developed one of the world’s...
2009'da kuruldu bu marka. Görünüşe göre arkadaşının bu konularda bilgisi yok.
Mah olarak 50 Mah ile Helios 2 Pro S önde. Ayrıca Helios 2 Pro S'in malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu her yerde belirtiyorlar. Ayrıca "gıcırdama yapmayacak şekilde özenle tasarlandı" yazıyor Wraith sayfasında. Hitscan'in pek incelemesi yok ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum.Hocam Fantech için arkadaşım daha yeni marka dedi sorun yaşayabilirsin dedi ama görünüşe göre Hitscan de öyle. Mesela neye göre bunlardan biri tercih edilebilir? Eğer şu özelliği veya artıyı istiyorsan şunu al gibi örnekler verebilir misiniz? Kusura bakmayın konu çok uzadı, mantıklı bir karar vermek istiyorum.
Hitscan bence daha güzel gözüküyor ama Helios 2 de fena değil, iyiki sormuşum yoksa Hitscan alacaktım. Helios 2 alacağım çok teşekkürler hocamFantech World - About Us
Fantech is one of the world’s fastest growing gear brands for gamers. The “Wings” logo is symbolism for Fantech’s goal to help gamers reach their highest potential. With a fan base that exists in over 100 countries, comprising of over 5 million users, Fantech has developed one of the world’s...fantechworld.com
2009'da kuruldu bu marka. Görünüşe göre arkadaşının bu konularda bilgisi yok.
Mah olarak 50 Mah ile Helios 2 Pro S önde. Ayrıca Helios 2 Pro S'in malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu her yerde belirtiyorlar. Ayrıca "gıcırdama yapmayacak şekilde özenle tasarlandı" yazıyor Wraith sayfasında. Hitscan'in pek incelemesi yok ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum.
@Toby Fox
Şu ikiliyi tercih ettim hocam. Mousepad mantıklı olmuş mu?
Son düzenleme:
Keşke almadan bi' soru verseydiniz. Blade Y iyi değil.Hitscan bence daha güzel gözüküyor ama Helios 2 de fena değil, iyiki sormuşum yoksa Hitscan alacaktım. Helios 2 alacağım çok teşekkürler hocam
@Toby Fox
Eki Görüntüle 93557
Şu ikiliyi tercih ettim hocam. Mousepad mantıklı olmuş mu?
Hardpad herkese uygun değil zaten, taş gibi. Ayrıca zımpara gibi maalesef.