Mesela bu model 850W altın sertfikalı ATX 3.1 PC-e 5.1 uyumlu bir ürün almak daha mantıklı olmaz mı?

Yani bu model de olabilir (bir bakayım) ama bütçeniz var, aşıp aşamama durumunuza bağlı. Ben 4000 ve altındakilere bakıyorum.

Baktım, bu model düz Performance GD ile aynı platformu kullanmıyor. O sebepten alınmaz bu fiyata.

Bfg Gold sepete ekleme özelliği bende çıkmıyor sizde de ayınımı.

Mağazadan alınabiliyor sadece. Daha yeni bitmiş internetten alım seçeneği.

Açık konuşiym çok anlamıyorum ama Delta'nın beni üzeceğini de düşünmüyorum.

Kaliteli zaten. İncelemesini de yaptım plat modelinin:

Merhaba RX 6800 + R5 5600X sistem için PSU alacağım.
High Power Element BR 750W şu an indirimde olduğu için almayı düşünüyorum. Kalite olarak iyi bir PSU mudur?

Daha iyi önerileriniz var mıdır?

• High Power Element BR 750W PSU, 80 Plus Bronze sertifikasına sahip bir güç kaynağıdır, bu da enerji verimliliği açısından makul bir seçim olduğunu gösterir.
  • Ancak kalitesi konusunda bazı kullanıcı yorumları ve bağımsız testler, bu PSU'nun uzun ömürlü ve güvenilir olmadığını gösterebilir. Yani, yeterli bir çözüm olabilir ama en iyi seçenek olmayabilir.
  • Özellikle RX 6800 ve R5 5600X gibi yüksek performans gerektiren bileşenler için daha güvenilir bir PSU tercih etmek isteyebilirsiniz.

Daha iyi alternatif önerileri:

1. Corsair RM750x (750W)
- 80 Plus Gold sertifikası
- Modüler tasarım
- Yüksek verimlilik ve uzun ömür

2. Seasonic Focus GX-750 (750W)
- Modüler yapısı ve sessiz çalışması ile bilinir

3. EVGA SuperNOVA 750 G5 (750W)
- Güçlü yapı ve güvenilirlik

4. Cooler Master MWE Gold 750 V2 (750W)
- İyi soğutma özellikleri

Bu alternatifler, sisteminiz için daha sürdürülebilir ve güvenilir bir güç kaynağı olacaktır.

• High Power Element BR 750W PSU, 80 Plus Bronze sertifikasına sahip bir güç kaynağıdır, bu da enerji verimliliği açısından makul bir seçim olduğunu gösterir.
  • Ancak kalitesi konusunda bazı kullanıcı yorumları ve bağımsız testler, bu PSU'nun uzun ömürlü ve güvenilir olmadığını gösterebilir. Yani, yeterli bir çözüm olabilir ama en iyi seçenek olmayabilir.
  • Özellikle RX 6800 ve R5 5600X gibi yüksek performans gerektiren bileşenler için daha güvenilir bir PSU tercih etmek isteyebilirsiniz.

Daha iyi alternatif önerileri:

1. Corsair RM750X (750W)
- 80 Plus Gold sertifikası.
- Modüler tasarım.
- Yüksek verimlilik ve uzun ömür.

2. Seasonic focus GX-750 (750W)
- Modüler yapısı ve sessiz çalışması ile bilinir.

3. EVGA supernova 750 G5 (750W)
- Güçlü yapı ve güvenilirlik.

4. Cooler Master MWE Gold 750 V2 (750W)
- İyi soğutma özellikleri.

Bu alternatifler, sisteminiz için daha sürdürülebilir ve güvenilir bir güç kaynağı olacaktır.

Merhaba, öncelikle detaylı bilgi için teşekkür ederim. Sinerji dem RME750 geldi bugün. Paketi daha açmadım. İleriye dönük düşünerek aldım. Sence iade edip bana tavsiye ettiklerinden birisiniimi almalıyım?