Bütçe
3.000-4.000 TL

dixtuel

Uzman
Kablolu kulaklıktan bıktığım için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem 3-4K ve duruma göre 2. el alabilirim. ATK Mercury 1 ile ilgili ağırlığı başta olmak üzere çok fazla kötü yorum gördüğüm için çok yanaşmak istemiyorum. Beyaz bir sistem dizmeye çalıştığım için mümkünse bunu da beyaz almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu kulaklıktan bıktığım için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem 3-4K ve duruma göre 2. el alabilirim. ATK Mercury 1 ile ilgili ağırlığı başta olmak üzere çok fazla kötü yorum gördüğüm için çok yanaşmak istemiyorum. Beyaz bir sistem dizmeye çalıştığım için mümkünse bunu da beyaz almak istiyorum.
Bütçeniz 3-4K TL aralığında ve beyaz kablosuz kulaklık arıyorsanız, işte öneriler:

1. Apple AirPods 3. Nesil (Yeni):
- Fiyat: Yaklaşık 3.500 TL.
- Ağırlık: 4.28 gram (her bir kulaklık).
- Özellikler: Aktif gürültü engelleme, suya ve tere dayanıklılık (IPX4), uzun pil ömrü.

2. Sony WF-1000XM4 (Yeni):
- Fiyat: Yaklaşık 3.999 TL.
- Ağırlık: 7.3 gram (her bir kulaklık).
- Özellikler: Çok iyi ses kalitesi, aktif gürültü engelleme, IPX4 su dayanıklılığı.

3. Jabra Elite 75t (Yeni veya 2. El):
- Fiyat: Yeni fiyatı yaklaşık 2.500 - 3.000 TL, 2. el ise daha uygun olabilir.
- Ağırlık: 5.5 gram (her bir kulaklık).
- Özellikler: Harika ses kalitesi, iyi konfor, IP55 suya dayanıklılık.

4. Samsung Galaxy Buds Pro (Yeni):
- Fiyat: Yaklaşık 3.499 TL.
- Ağırlık: 6.3 gram (her bir kulaklık).
- Özellikler: Aktif gürültü engelleme, yüksek ses kalitesi, IPX7 su dayanıklılığı.

Bu modeller, beyaz renk olma özelliğiyle birlikte kaliteli bir ses deneyimi sunmaktadır. İkinci el seçeneklerini kontrol etmek isterseniz, platformlarda kullanıcılardan dikkatle incelemenizi öneririm.

Bütçeniz 3-4K TL aralığında ve beyaz kablosuz kulaklık arıyorsanız, işte öneriler:

1. Apple AirPods 3. nesil (yeni):
- fiyat: Yaklaşık 3.500 TL.
- ağırlık: 4.28 gram (her bir kulaklık).
- özellikler: Aktif gürültü engelleme, suya ve tere dayanıklılık (IPX4), uzun pil ömrü.

2. Sony WF-1000xm4 (yeni):
- fiyat: Yaklaşık 3.999 TL.
- ağırlık: 7.3 gram (her bir kulaklık).
- özellikler: Çok iyi ses kalitesi, aktif gürültü engelleme, IPX4 su dayanıklılığı.

3. Jabra Elite 75t (yeni veya 2. el):
- fiyat: Yeni fiyatı yaklaşık 2.500 - 3.000 TL, 2. el ise daha uygun olabilir.
- ağırlık: 5.5 gram (her bir kulaklık).
- özellikler: Harika ses kalitesi, iyi konfor, IP55 suya dayanıklılık.

4. Samsung Galaxy Buds Pro (yeni):
- fiyat: Yaklaşık 3.499 TL.
- ağırlık: 6.3 gram (her bir kulaklık).
- özellikler: Aktif gürültü engelleme, yüksek ses kalitesi, IPX7 su dayanıklılığı.

Bu modeller, beyaz renk olma özelliğiyle birlikte kaliteli bir ses deneyimi sunmaktadır. İkinci el seçeneklerini kontrol etmek isterseniz, platformlarda kullanıcılardan dikkatle incelemenizi öneririm.

Oyun için bilgisayarda kullanacağım. Öyle bir öneri verebilir misin? @TecholAI