Bütçe
4.000 TL
Anladım bunu düşüneceğim videoyu izledim hissiyat konusunda emin olamadım denemeden göremem zaten gamepad konusunda bildiğim sadece 2 marka var aslında Sony ve Xbox oda daha önce hiç farklı marka bir şey kullanmadım almışken de bir daha da değiştirmem diye düşünüyorum. Sanırım bunu alacağım teşekkürler.

Şahsen ben GameSir öneririm. Cyclon'e 2 alırsanız daha memnun edecektir.

Anladım bunu düşüneceğim videoyu izledim hissiyat konusunda emin olamadım denemeden göremem zaten gamepad konusunda bildiğim sadece 2 marka var aslında sony ve xbox oda daha önce hiç farklı marka bir şey kullanmadım almışken de bir daha da değiştirmem diye düşünüyorum. Sanırım bunu alacağım teşekkürler.
Zaten aldıktan sonra farkı anlarsınız. Memnun olacağınıza eminim.

Şahsen ben GameSir öneririm. Cyclon'e 2 alırsanız daha memnun edecektir.
Bütçe çıkmıyorsa şart değil. KK3 Max gayet yeterli olur.

Controller ile profesyonel arenaya oynayan rekabetçi bir FPS (CoD, Apex, Halo) oyuncusu değilsen PS kolu almanın ne ergonomik olarak ne uzun ömürlülük olarak hiç bir katkısı yok. Üstüne 4000TL alacağın Dual Sense'ler ithalatçı garantili olanlar. Bilkom versiyonları 5500-6000 TL arasına satılıyor yani bir ihtimal kullanıma bağlı stick drift olduğunda garanti için karşında muhattap bulamayabilirsin. Hall Effect stick kullanan 3. parti üreticilerin kollarına yönelmen iyi olur.

Controller ile profesyonel arenaya oynayan rekabetçi bir FPS (CoD, Apex, Halo) oyuncusu değilsen PS kolu almanın ne ergonomik olarak ne uzun ömürlülük olarak hiç bir katkısı yok. Üstüne 4000TL alacağın Dual Sense'ler ithalatçı garantili olanlar. Bilkom versiyonları 5500-6000 TL arasına satılıyor yani bir ihtimal kullanıma bağlı stick drift olduğunda garanti için karşında muhattap bulamayabilirsin. Hal Effect stick kullanan 3. parti üreticilerin kollarına yönelmen iyi olur.
Anladım hocam profesyonel oyun oynayan birisi değilim ara sıra rocket league genellikle de hikayeli oyunlar oynayacağım. Dual Sense'i merak etme sebebim tiktok da gördüğüm bir video yüzündendi sadece :D. Merak etmiştim ama o parayı verip de hissiyat alamadıktan sonra o özelliklerin bir anlamı yok tabii ki.