4.000 TL'ye Hall Effect Rapid Trigger 8K Hz 0.1ms %75 klavye önerisi

Bütçe
4.000 TL
Hocam hangi klavyeyi aldınız acaba? VGN Neon ile Gameraider K1 HE arasında sürekli gidip geliyorum
Ying75 aldım hocam.

plastik kasa önemsemiyorsan gameraider k1 he al ya da rs7 air yani performanslarını bilmiyorum ama gameraider hissi güzel açıkçası

Maalesef hocam o kadar çıkmıyor. Maks 3000 TL çıkıyor. Alacağım klavyeyi de 3-4 ay taksitli şekilde alacağım.
Gameraider alabilirsiniz, o halde sunduğu özellikler gayet iyi. Daha üst bütçelerde VGN ve ATK RS7 Air daha iyi bir seçenekti eskiden ama üst bütçelere çıkarsanız ipi QBZ 75 şu an en mantıklısı.

Ying75 aldım hocam.

Plastik kasa önemsemiyorsan gameraider K1 he al ya da RS7 Air yani performanslarını bilmiyorum ama gameraider hissi güzel açıkçası.

Gameraider 5 katmanlı yalıtım, güzel Switch'ler ve güzel kasa kalitesi gibi avantajları var. Alternatif olarak VGN'ye yine bakılabilir; ben daha çok kendi göz ve ses estetiğime göre tercihimi yapardım muhtemelen.

Son düzenleme:
Ben gidip denedim gayet tok bir sesi var gameraiderin 2-3k’ya güzel bir klavye açıkçası bir klavyeye 10l verilmez benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…