sabri

Başarılı
Kablosuz özellikli, siyah renkli mekanik klavye arıyorum. Tuşları birbirine çok yakın olmasını istemiyorum ve tuşların isimleri üstünde değil de önünde yazarsa tasarım açısından hoş olabilir ama kesin şartım değil. Benim bulabildiklerimin linklerini aşağıya bırakıyorum, bunların arasında kaldım. Fakat bu bütçede en iyi seçenek hangisi olur bilmiyorum. 4.000 TL'yi çok az daha aşabilirim ama 5.000 TL'ye çıkmam mümkün değil.

MCHOSE X75: Bu aslında çok öneriliyor fakat yanlardan fazla uzun duruyor ama en çok buna yakınım.

YUNZII YZ75 Pro: Bu klavyenin de tasarımı gayet hoş fakat pek yorum bulamadım ve teknik bilgilere hakim değilim.

MCHOSE Jet75: Stokta yok, beklemeyi düşünebilirim ama beklemeye değecek kadar iyi mi bilmiyorum. Ayrıca tasarımı o kadar da ilgimi çekmedi.

Furycube E68: Bu klavye de çok öneriliyor, aslında X75 ile bunun arasındayım ama bunun turuncu rengi çok beğenemedim yine de eğer önerirseniz alabilirim.

Klavye işinden anlayan arkadaşların daha iyi önerileri ya da benim belirttiklerim hakkında bilgisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam o klavyenin tuşları da biraz fazla şekilli şukullu, ben biraz daha basit modelleri seviyorum (aşağıdaki örnek klavye gibi) yine de öneriniz için sağ olun. Aslında manyetik klavye olsa da çok fark etmez ama sanırım manyetik klavyeleri kablosuz kullanınca şarjı çok hızlı tükeniyormuş (?) bu yüzden mekaniklere yöneldim.
1767648047217.webp

Eğer bir oyunda Pro denemeyecekseniz bir süre sonra klavyenin durumu vs. çok da umrunuzda olmuyor. Eğer Pro deneyecekseniz de buraya sormanız vs. güzel olmuş hocam.

Uzun lafın kısası, eğer Pro olmayacaksanız içinize en çok sineni alın.

E68 veya X75 alabilirsiniz. İkisi de güzel modeller.

Hocam bu nasıldır? Biliyorum mekanik değil fakat benim için çok fark etmiyor ben oyun da oynuyorum yazı da yazıyorum zaten. Kağıt üstünde sunduğu özellikler güzel gibi duruyor ve tasarımını beğendim.
1767736269725.webp