Aktif olarak kullandığım bir klavye, bu fiyata asla alınmaz. 2.000 TL'ye almıştım ben.
Hocam bu nasıldır? Biliyorum mekanik değil fakat benim için çok fark etmiyor ben oyun da oynuyorum yazı da yazıyorum zaten. Kağıt üstünde sunduğu özellikler güzel gibi duruyor ve tasarımını beğendim. Eki Görüntüle 216505
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
O zaman sanırım Furycube E68 alacağım. E68 hakkında pek inceleme ya da yorum bulamadığım için emin olamadım ama daha iyi seçenek yok gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam.Aktif olarak kullandığım bir klavye, bu fiyata asla alınmaz. 2.000 TL'ye almıştım ben.
Ne yaptınız? Furycube E68 alacaksanız Furylevel'e Discord sunucusundan ulaşın. Çünkü sitedeki fiyatlar geçerli değil daha ucuzdan almış olacaksınız.O zaman sanırım Furycube E68 alacağım. E68 hakkında pek inceleme ya da yorum bulamadığım için emin olamadım ama daha iyi seçenek yok gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam.
Ne yaptınız? Furycube E68 alacaksanız Furylevel'e Discord sunucusundan ulaşın. Çünkü sitedeki fiyatlar geçerli değil daha ucuzdan almış olacaksınız.
Fury levelin Discord sunucusunu atar mısın? Bulamadım.
Fury levelin Discord sunucusunu atar mısın? Bulamadım.