Başlıkta yazdığım gibi bütçem 4.000 TL'ye klavye + mouse alacağım. Küçük klavye sevmiyorum, TKL belki olabilir. Gündelik ve Valorant tarzı oyunlar için alacağım. Önerileri bekliyorum.
Klavye kısmına pek para kalmadığından Havit'in klavyelerine bakabilirsiniz. En azından yerelde de servisi olduğundan bu fiyata en mantıklısı gibi duruyor. Bu fiyatlara red switch klavyeler de var. Ama açıkcası şu markayı kullandım dediğim bir ürün yok.
En ucuz Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 767,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye için bütçem biraz artar ve ışığı olmaması sorun değil derseniz de Aigo'nun TKL klavyesini öneririm. Yellow Switch olduğundan blue switch klavyeye göre daha sessizdir.
Klavye kısmına pek para kalmadığından Havit'in klavyelerine bakabilirsiniz. En azından yerelde de servisi olduğundan bu fiyata en mantıklısı gibi duruyor. Bu fiyatlara red Switch klavyeler de var. Ama açıkçası şu markayı kullandım dediğim bir ürün yok.
En ucuz Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 767,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye için bütçem biraz artar ve ışığı olmaması sorun değil derseniz de Aigo'nun TKL klavyesini öneririm. Yellow Switch olduğundan blue Switch klavyeye göre daha sessizdir.
800-1200 ₺ arasına kırmızı ve mavi switch çok klavye var. Fason üretim çoğu, aslında daha uyguna da satarlar da malum vergiler ve doymak bilmeyen kâr istekleri. Aslında şu geçenlerde yapılan boykot sonrası markaların yaptığı indirimlere bakarsak, teknoloji alımı yapan kullanıcılar da bir boykot yapsa gerçek fiyatları görürüz gibi geliyor.
Bence membran üretimi de olmasa, bu en düşük seviye mekanik klavyeleri 500 ₺ civarına görürüz. Temu vb. aslında net fiyatlarını görüyoruz.
Aigo alacaksanız da beyaz olanını öneririm. Çok daha iyi duruyor.