denizwt

Çalışkan
Başlıkta yazdığım gibi bütçem 4.000 TL'ye klavye + mouse alacağım. Küçük klavye sevmiyorum, TKL belki olabilir. Gündelik ve Valorant tarzı oyunlar için alacağım. Önerileri bekliyorum.

Tutuşunuza göre Scyrox V6 veya V8 birini almanızı öneririm.

Klavye kısmına pek para kalmadığından Havit'in klavyelerine bakabilirsiniz. En azından yerelde de servisi olduğundan bu fiyata en mantıklısı gibi duruyor. Bu fiyatlara red switch klavyeler de var. Ama açıkcası şu markayı kullandım dediğim bir ürün yok.

Klavye için bütçem biraz artar ve ışığı olmaması sorun değil derseniz de Aigo'nun TKL klavyesini öneririm. Yellow Switch olduğundan blue switch klavyeye göre daha sessizdir.

Veya yine benzer fiyata yükselirseniz daha önceden kullanmış olduğum şu klavyeyi önerebilirim.

Tutuşunuza göre scyrox V6 veya V8 birini almanızı öneririm.

Klavye kısmına pek para kalmadığından Havit'in klavyelerine bakabilirsiniz. En azından yerelde de servisi olduğundan bu fiyata en mantıklısı gibi duruyor. Bu fiyatlara red Switch klavyeler de var. Ama açıkçası şu markayı kullandım dediğim bir ürün yok.

Klavye için bütçem biraz artar ve ışığı olmaması sorun değil derseniz de Aigo'nun TKL klavyesini öneririm. Yellow Switch olduğundan blue Switch klavyeye göre daha sessizdir.

Veya yine benzer fiyata yükselirseniz daha önceden kullanmış olduğum şu klavyeyi önerebilirim.

Hocam bu Havit klavyeler niye bu kadar ucuz? Aigo kafama yattı scyrox V8 ile aigoyu düşünüyorum.

Ben A100 kullanıyorum da çok sıkışık bence ya. Numpad için değmez. Gerçi dışarıdan bakınca TKL sürümü de sıkışık gözüküyor.

Hocam bu Havit klavyeler niye bu kadar ucuz? Aigo kafama yattı scyrox V8 ile aigoyu düşünüyorum.
800-1200 ₺ arasına kırmızı ve mavi switch çok klavye var. Fason üretim çoğu, aslında daha uyguna da satarlar da malum vergiler ve doymak bilmeyen kâr istekleri. Aslında şu geçenlerde yapılan boykot sonrası markaların yaptığı indirimlere bakarsak, teknoloji alımı yapan kullanıcılar da bir boykot yapsa gerçek fiyatları görürüz gibi geliyor.

Bence membran üretimi de olmasa, bu en düşük seviye mekanik klavyeleri 500 ₺ civarına görürüz. Temu vb. aslında net fiyatlarını görüyoruz.

Aigo alacaksanız da beyaz olanını öneririm. Çok daha iyi duruyor.

Son düzenleme: