Bütçe
4.000 TL

MFlex

Başarılı
Arkadaşlar elimde JBL Tune kulaklık var kulak içi ve sesi gerçekten berbat. Ben de kulaklık arayışındayım. Telefonum Apple. Aklımda Buds 3 FE ve CMF Buds Pro 2 var.

Sizin önerileriniz neler?

Evet. Ozellikle mikrofon kisminda ve ses yuksekliginde. Samsung'un (Pro haric) kulakliklari hem mikrofon hem de ses yuksekliginde iyi degil. Genel olarakta attigim daha ustun. Ayrica iPhone ile Samsung kulaklik kullanmak seni kisitlayacaktir cogu yonden. Uygulamasi yok cunku biliyorsundur.

Evet. Ozellikle mikrofon kisminda ve ses yuksekliginde. Samsung'un (Pro haric) kulakliklari hem mikrofon hem de ses yuksekliginde iyi degil. Genel olarakta attigim daha ustun. Ayrica iPhone ile Samsung kulaklik kullanmak seni kisitlayacaktir cogu yonden. Uygulamasi yok cunku biliyorsundur.
Hocam kırmızı forumda sordum bi konu daha açtım konuya cevap gelmeyince bi süre orada birine sordum markayı ilk defa duymuş bende ilk defa duydum sipariş veriyorum öyle diyorsan.

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...pro-plus-tws-kulak-ici-fiyati,1021679204.html hocam birde bu nasıl? Hangisi daha iyidir?

Hocam kırmızı forumda sordum bi konu daha açtım konuya cevap gelmeyince bi süre orada birine sordum markayı ilk defa duymuş bende ilk defa duydum sipariş veriyorum öyle diyorsan.

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...pro-plus-tws-kulak-ici-fiyati,1021679204.html hocam birde bu nasıl? Hangisi daha iyidir?
Marka iyi aslinda. Yurt disinda, ozellikle de Avrupa'da 100 dolar altindaki en iyi earbuds'lardan. Attigin kulaklik guzel ancak batarya omru biraz zayif bir model.

Hocam Earfun markasını ilk defa duydum bi tereddüt ediyorum size güveniyorum ama :D
Tesekkur ederim. İki alternatif daha atayim o zaman buraya.

Ancak en iyi ses kalitesi EarFun'da. Ondan sonra Capsule 3 Pro+ geliyor.