Bütçe
4.000 TL
Neden mixer almayı düşünüyorsun
Yayınlarda benim veya oyunun sesini kısmak istediğimde işime yarar diye düşündüm. Yayınlara henüz başlamadım ama yakında (2-3 hafta içerisinde) başlayacağım. Şu an kanalıma, kayıt aldığım videoları düzenleyip, kurgulayarak içerik paylaşmaktayım. Gerekli mi gereksiz mi fikriniz varsa alabilirim. Mikrofonu aldıktan birkaç ay sonra kameramı da güncellemeyi düşünüyorum. Logitech c270 kullanıyorum şu anda.

Yayınlarda benim veya oyunun sesini kısmak istediğimde işime yarar diye düşündüm. Yayınlara henüz başlamadım ama yakında (2-3 hafta içerisinde) başlayacağım. Şu an kanalıma, kayıt aldığım videoları düzenleyip, kurgulayarak içerik paylaşmaktayım. Gerekli mi gereksiz mi fikriniz varsa alabilirim. Mikrofonu aldıktan birkaç ay sonra kameramı da güncellemeyi düşünüyorum. Logitech c270 kullanıyorum şu anda.
Yeni başlıyormuşsun bence hiç gerek yok. Am8pro zaten Fifine Genie ile uyumlu, onu beğenmezsen sonar var. Bütçeyi kameraya veya audio interface'e ayırmak daha mantıklı olur.

Yeni başlıyormuşsun bence hiç gerek yok. Am8pro zaten Fifine Genie ile uyumlu, onu beğenmezsen sonar var. Bütçeyi kameraya veya audio interface'e ayırmak daha mantıklı olur.
Teşekkür ederim. Çift ekran yapıp yandan da sesleri görüntüyü vs kontrol ederim. Monitör koluna da ihtiyaç var gibi görünüyor.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Şimdi o halde mikrofonu bulduk, sıra kemara ve ses kartında sanırım. Yine kamera ve ses kartı için öneriniz olursa bekliyorum.

Teşekkür ederim. Çift ekran yapıp yandan da sesleri görüntüyü vs kontrol ederim. Monitör koluna da ihtiyaç var gibi görünüyor.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Şimdi o halde mikrofonu bulduk, sıra kemara ve ses kartında sanırım. Yine kamera ve ses kartı için öneriniz olursa bekliyorum.
Rica ederim ne demek. Mikrofonun usb performansı gayet yeterli aslında. Temiz ve güçlü bir preampi olan ses kartına geçsen kalitede alacağın iyileşme ödediğin fiyata oranla küçük olur. Telefon hoparlöründen, sıradan bir kulaklıktan dinleyen izleyici zaten am8pro usb ile mi yoksa xlr ile mi bağlı farkı duymayacaktır. Yine de istersen focusrite scarlett solo 4th öneririm. Konuya daha önce attığım videoda usb ve xlr farkını duyabilirsin.

Kamera konusunda ne desem yalan olur maaselef.

Son düzenleme:
Rica ederim ne demek. Mikrofonun usb performansı gayet yeterli aslında. Temiz ve güçlü bir preampi olan ses kartına geçsen kalitede alacağın iyileşme ödediğin fiyata oranla küçük olur. Telefon hoparlöründen, sıradan bir kulaktan dinleyen izleyici zaten am8pro usb ile mi yoksa xlr ile mi bağlı farkı duymayacaktır. Yine de istersen focusrite scarlett solo 4th öneririm. Konuya daha önce attığım videoda usb ve xlr farkını duyabilirsin.

Kamera konusunda ne desem yalan olur maaselef.
Önerdiğiniz ses kartının fiyatı tuzluymuş. :) Ama yinede fiyat takibine aldım. Sanırım ilk 1-1.5 yıl bu alacağım mikrofon ile devam ederim.

Bütçem iyileşince de ses kartını alırım diye düşünüyorum. Fifine Genie ve Sonar'a mikrofonu aldıktan sonra bakacağım sağ olun.

Yurt dışı bağlantım olsa kamera işini çözerdim de, maalesef.