Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
Raijintek, Vento, Aerocool markalar varken Zoko'ya bakmaya bile gerek yok, fanların kalitesini bile bilmiyoruz fiyatlarının ucuz olmasının sebebide budur büyük ihtimalle.
Yav biz sana sistemi yapmıştık hani . Kasaya 2 küsür fazladan vermen önerim olmazdı benim, dar bütçen.
Ama illa vereceksen ve akvaryum istiyorsan bakayım bir öneri birazdan.
Ek: Asus'tan uzak dur.
O fiyattaki tüm kasaları listelemişsiniz iyi kötü ayırmadan.
Yav biz sana sistemi yapmıştık hani . Kasaya 2 küsür fazladan vermen önerim olmazdı benim, dar bütçen.
Ama illa vereceksen ve akvaryum istiyorsan bakayım bir öneri birazdan.
Ek: Asus'tan uzak dur.
Sistem iyi güzeldi hocam da o civarlara iyi kasa olmadığını düşünüp bütçeyi az arttırmaya karar verdim. Bu bütçelere de anlaşıldığı kadarıyla ferah bir şey alınamıyor sanırım.
Sistem iyi güzeldi hocam da o civarlara iyi kasa olmadığını düşünüp bütçeyi az arttırmaya karar verdim. Bu bütçelere de anlaşıldığı kadarıyla ferah bir şey alınamıyor sanırım.
Sana önerdiğim 480T ederi en az 3 olan bir kasa, bakma sana önerdiğimdeki fiyatının ucuzluğuna. Ha akvaryum istemek ayrı, farklı kasa tipi sonuçta. Ama bütçe artsa da ben sana onu kasaya değil diğer parçalara ver derdim.
Yine de akvaryum kasa istiyorsan:
Montech XR
Aerocool P500C
Sharkoon AK6
Bu modellere bakabilirsin. Muhtemelen en kalitelisi XR'dır, en düşük önceliği P500C'ye verirdim ben. AK6 yeni bir model, o yüzden biraz bilinmez ama Sharkoon'un alt seviye olmayan kasaları genelde taş gibi oluyor. Eksisi ise daha vasat fan kullanmaları.