Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Bütçe çıkarsa eğer, var. Asus A32 Plus.İyi sosyal yerler. Güzel ve şık bir kasa arayışıdayım; akvaryum olması benim için daha rahat olur.
Eki Görüntüle 275943
Şunun gibi bir kasa arıyorum kısacası. Bu bütçede var mıdır?
oğuz sasi 91
Bilgin
O kadar çıkmaz ya.
Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
mrzaknafein 10
Başarılı
Söylediğiniz fiyat bandında ZOKO'nun kasaları var ama kalitesi hakkında fikrim yok yine de bir bakın.
Hocam Dual Chamber kasa arıyor anladığım kadarıyla attıklarınızdan 3-4 tanesi öyle değil.Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
Raijintek, Vento, Aerocool markalar varken Zoko'ya bakmaya bile gerek yok, fanların kalitesini bile bilmiyoruz fiyatlarının ucuz olmasının sebebide budur büyük ihtimalle.Söylediğiniz fiyat bandında ZOKO'nun kasaları var ama kalitesi hakkında fikrim yok yine de bir bakın.
oğuz sasi 91
Bilgin
Şu aerocool olanı aklımda aslında. Alınabilir bir model mi fikrim yok açıkçası.Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
O fiyattaki tüm kasaları listelemişsiniz iyi kötü ayırmadan.Böyle modeller çıkıyor, anakart boyutunuza göre almaya dikkat edin. Kasa biraz kişisel hangisini beğendiyseniz onu alın attığım markalar kötü markalar değil. Antec yeni girdi piyasaya. Eğer varsa öncelikle Amazon sonrasında ise Hepsiburada satıcılı olanlardan almaya çalışın.
Yav biz sana sistemi yapmıştık haniİyi sosyal yerler. Güzel ve şık bir kasa arayışıdayım; akvaryum olması benim için daha rahat olur.
Eki Görüntüle 275943
Şunun gibi bir kasa arıyorum kısacası. Bu bütçede var mıdır?
Ama illa vereceksen ve akvaryum istiyorsan bakayım bir öneri birazdan.
Ek: Asus'tan uzak dur.
oğuz sasi 91
Bilgin
Sistem iyi güzeldi hocam da o civarlara iyi kasa olmadığını düşünüp bütçeyi az arttırmaya karar verdim. Bu bütçelere de anlaşıldığı kadarıyla ferah bir şey alınamıyor sanırım.O fiyattaki tüm kasaları listelemişsiniz iyi kötü ayırmadan.
Yav biz sana sistemi yapmıştık hani. Kasaya 2 küsür fazladan vermen önerim olmazdı benim, dar bütçen.
Ama illa vereceksen ve akvaryum istiyorsan bakayım bir öneri birazdan.
Ek: Asus'tan uzak dur.
2.el alınır mı boş kasa?
Uğraşılmaz.
Sana önerdiğim 480T ederi en az 3 olan bir kasa, bakma sana önerdiğimdeki fiyatının ucuzluğuna. Ha akvaryum istemek ayrı, farklı kasa tipi sonuçta. Ama bütçe artsa da ben sana onu kasaya değil diğer parçalara ver derdim.Sistem iyi güzeldi hocam da o civarlara iyi kasa olmadığını düşünüp bütçeyi az arttırmaya karar verdim. Bu bütçelere de anlaşıldığı kadarıyla ferah bir şey alınamıyor sanırım.
Yine de akvaryum kasa istiyorsan:
Montech XR
Aerocool P500C
Sharkoon AK6
Bu modellere bakabilirsin. Muhtemelen en kalitelisi XR'dır, en düşük önceliği P500C'ye verirdim ben. AK6 yeni bir model, o yüzden biraz bilinmez ama Sharkoon'un alt seviye olmayan kasaları genelde taş gibi oluyor. Eksisi ise daha vasat fan kullanmaları.