4000 TL civarı bütçem var. CMF Buds 2 Pro modelini düşünüyorum, sizce uygun mudur? Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, kablosuz tercihimdir. Sıkça gürültülü ortamlarda bulunduğum için ANC performansı güzel olsun istiyorum. Önceden Space One kulaklığım vardı, bozulduğu için başka bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Nothing Ear 2024'e çıkar mı bütçe?
Ethem Efe
Üstün
4.000 TL civarı bütçem var. CMF Buds 2 Pro modelini düşünüyorum, sizce uygun mudur? Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, kablosuz tercihimdir. Sıkça gürültülü ortamlarda bulunduğum için ANC performansı güzel olsun istiyorum. Önceden space One kulaklığım vardı, bozulduğu için başka bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Nothing ear 2024 aldım. Cumartesi günü geliyor, buraya yazarım nasıl olduğunu almazsanız o zamana kadar.
Çıkar hocam.
Tamamdır şimdiden teşekkür ederim hocam.Nothing ear 2024 aldım. Cumartesi günü geliyor, buraya yazarım nasıl olduğunu almazsanız o zamana kadar.
Ethem Efe
Üstün
4.000 TL civarı bütçem var. CMF Buds 2 Pro modelini düşünüyorum, sizce uygun mudur? Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, kablosuz tercihimdir. Sıkça gürültülü ortamlarda bulunduğum için ANC performansı güzel olsun istiyorum. Önceden space One kulaklığım vardı, bozulduğu için başka bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@Simon
Büyük ihtimalle sizde nothing ear önerirsiniz ama yine de etiketledim.
- Makaleler
- 23
Nothing Ear kendi butcesinde guzel bir secenek.