Bütçe
4.000 TL
Lenovo modelde tilt, sağa sola yukarı aşağı dönüş ve pivot özelliği varken AOC sabit ayak sadece tilt hareketi yapar yani boynunu büküp kaldırmak. AOC sRGB %129 yazarken Lenovo sRGB %99 yazmış. AOC modelde kutudan DP + HDMI kablosu çıkarken Lenovo modelde kutudan sadece HDMI kablosu çıkıyor. Ancak aradaki fiyat farkı ile çok rahat DP kablosu alınır. Ayrıca oyuncu için monitörün hareket kabiliyeti önemli. Bence Lenovo model ama modellerin tam specs sayfalarına bir de sen bakmak istersen Lenovo burada AOC burada.

AOC daha iyi.

Lenovo modelde tilt, sağa sola yukarı aşağı dönüş ve pivot özelliği varken AOC sabit ayak sadece tilt hareketi yapar yani boynunu büküp kaldırmak. AOC sRGB %129 yazarken Lenovo sRGB %99 yazmış. AOC modelde kutudan DP + HDMI kablosu çıkarken Lenovo modelde kutudan sadece HDMI kablosu çıkıyor. Aradaki fiyat farkı ile çok rahat DP kablosu alınır. Ayrıca oyuncu için monitörün hareket kabiliyeti önemli. Bence Lenovo model ama modellerin tam specs sayfalarına bir de sen bakmak istersen Lenovo burada AOC burada.

Kağıt üstü verilere göre monitör kıyaslaması yapılmaz. 24g42e, R24E'den daha iyi bir model.

AOC daha iyi.

Kağıt üstü verilere göre monitör kıyaslaması yapılmaz. 24g42e, R24E'den daha iyi bir model.
Altını doldur hocam. Kuşlar mı söyledi sana AOC daha iyi diye? Bizim bilmediğimiz bir detay biliyorsan bizi de bilgilendir. Bana göre monitörün masaya koyduğun şekliyle kazık gibi hareketsiz durması oyuncu adamın konforunu düşürür o sebeple Lenovo öne çıkıyor.

Altını doldur hocam. Kuşlar mı söyledi sana AOC daha iyi diye? Bizim bilmediğimiz bir detay biliyorsan bizi de bilgilendir. Bana göre monitörün masaya koyduğun şekliyle kazık gibi hareketsiz durması oyuncu adamın konforunu düşürür o sebeple Lenovo öne çıkıyor.
Vesa monitor kolu alır çözer, basit bir iş. Sırf biraz daha ergonomik bir monitör diye daha kötü monitörü mü alsın? Ben kaynak vereyim, sorun değil. Fakat kağıt üstü verilere göre monitör kıyaslıyorsun, bu çok yanlış. Panel piyangosu diye bir olay var, bilmiyorum biliyor musun.
İkisinin test sonucunu @2254 hocam paylaşmış. Apaçık ortada 24g42e'nin daha iyi bir model olduğu. Konu sahibi güneş alan bir odada oturuyorsa r24e işkence çektirir.
Buyur, altını doldurdum. Epey gibi sadece kağıt üstü verileri yazıp geçen tarikatçı siteside değil ayrıca. Tüm Dünya'da bilinen, profesyonel cihazlarla test yapan siteler bunlar.

Vesa monitor kolu alır çözer, basit bir iş. Sırf biraz daha ergonomik bir monitör diye daha kötü monitörü mü alsın? Ben kaynak vereyim, sorun değil. Fakat kağıt üstü verilere göre monitör kıyaslıyorsun, bu çok yanlış. Panel piyangosu diye bir olay var, bilmiyorum biliyor musun.
İkisinin test sonucunu @2254 hocam paylaşmış. Apaçık ortada 24g42e'nin daha iyi bir model olduğu. Konu sahibi güneş alan bir odada oturuyorsa r24e işkence çektirir.
Buyur, altını doldurdum. Epey gibi sadece kağıt üstü verileri yazıp geçen tarikatçı siteside değil ayrıca. Tüm Dünya'da bilinen, profesyonel cihazlarla test yapan siteler bunlar.
Bu paylaşımlardan ve panel piyangosu meselesinden haberim yoktu. Haklısın, AOC daha iyi 237cd kabul edilebilir değil. Ancak baştan bunları koysaydın keşke öbür türlü desteksiz atıyormuş gibi duruyor. Hayırlı forumlar.