KTC ile aynı paneli kullanıyor. KTC'nin arka aydınlatması biraz daha iyi. Onun dışında marka, yazılım, OSD menüsü, kalibrasyon, piksel overdrive optimizasyonu, garanti vb farklılıklar var elbet.

5K üzerine çıkamıyorsanız bu da iyidir. Ama çıkabiliyorsanız 24G42E alın derim. Renk gamutu ve kontrastı 24G42E daha iyi. Yine Gigabyte sizi pişman etmez.

Maalesef yok hocam. Şikayetvar sitesinde yorumları okuyabilirsiniz.

Orada monitör ile alakalı bir şey göremedim farklı ürünler hakkında var. MSI 23.8" Pro MP242AP bir de bu model var 2021 senesinden itibaren farklı kodlar da üretilmiş hakkında şikayet veya sorun var mı yok mu kaynak bulamadım sadece satıcı yorumları var bu modeli de ktc modelini de şu an 4.000TL gibi bir fiyata Hepsiburada satıcı olarak alabiliyorum özellikleri bir kenara koyacak olursak hangisi daha uzun ömürlü olur.

Ben oyun oynamadığım için bu monitöre bu fiyatı verip KTC H25T7 modelinin yerine tercih etmek mantıklı olur mu aralarında 500tl civarı fark var ortalama. (Ekran kartı msı gtx 750 ti sorun olur mu günlük kullanımda)

Son düzenleme:
Orada monitör ile alakalı bir şey göremedim farklı ürünler hakkında var. MSI 23.8" Pro MP242AP bir de bu model var 2021 senesinden itibaren farklı kodlar da üretilmiş hakkında şikayet veya sorun var mı yok mu kaynak bulamadım sadece satıcı yorumları var bu modeli de ktc modelini de şu an 4.000TL gibi bir fiyata Hepsiburada satıcı olarak alabiliyorum özellikleri bir kenara koyacak olursak hangisi daha uzun ömürlü olur.

Ben oyun oynamadığım için bu monitöre bu fiyatı verip KTC H25T7 modelinin yerine tercih etmek mantıklı olur mu aralarında 500tl civarı fark var ortalama. (Ekran kartı msı gtx 750 ti sorun olur mu günlük kullanımda)
Bu monitörü kullanıyorum ve güzel. Pişman etmez. Bence KTC H25T7 alman daha iyi olur panel kalitesi olsun Hz değeri olsun vs. tercih ederdim şahsen. Hem de gecikme değeri H25T7 H27T27'den daha düşük.