Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
240 mm düşünürseniz, iyi soğutucudur.
www.gaming.gen.tr
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
240 mm düşünürseniz, iyi soğutucudur.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
360mm'sini kullanmaktayım. Öneririm. Montajı kolay, performansı güzel, fiyatı cazip. Normalden kalın (38mm) radyatörünün kasanıza sığdığından emin olun.
masiva
Çalışkan
Kasam maksimum 280mm desteklemekte hocam.360mm'sini kullanmaktayım. Öneririm. Montajı kolay, performansı güzel, fiyatı cazip. Normalden kalın (38mm) radyatörünün kasanıza sığdığından emin olun.
Anladım, yorumumun üstündeki arkadaş 240mm LIQMAXFLO atmış ben de iyi üründür alabilirsiniz diye ekleme yapmak istedim. 360'ını alın diye değil.
360Mm'sini kullanmaktayım. Öneririm. Montajı kolay, performansı güzel, fiyatı cazip. Normalden kalın (38mm) radyatörünün kasanıza sığdığından emin olun.
Arctic LF3 360 ile aynı soğutucu, gayet başarılı ve ucuz, ama stok yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-