4.000 TL'ye Trendyol, Hepsiburada veya N11'den klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4.000 TL

Alparow

Uzman
4.000 TL param var. Sadece Trendyol, Hepsiburada, N11 sitelerinden alışveriş yapabilirim. Klavye olarak tercihim Türkçe ve TKL olması. 2 ekipman da siyah olursa daha iyi olur.

Klavye olarak Steelseries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine Steelseries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

Klavye olarak SteelSeries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

Apex 3 iyi bir klavye değil hocam. F87 Pro çok daha üstün bir klavye. Bilginize.

Klavye olarak Steelseries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine Steelseries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.
Apex 3 TKL hiçbir yönden alınmaz, membran bir klavyeye o para verilmez; üstelik çok çok daha iyi seçenekler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…