Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
- Makaleler
- 1
selimrcanli
Çalışkan
Klavye olarak Steelseries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine Steelseries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Klavye olarak SteelSeries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.
Apex 3 iyi bir klavye değil hocam. F87 Pro çok daha üstün bir klavye. Bilginize.
Apex 3 TKL hiçbir yönden alınmaz, membran bir klavyeye o para verilmez; üstelik çok çok daha iyi seçenekler var.Klavye olarak Steelseries Apex 3 TKL önerebilirim. Mouse olarak da yine Steelseries Aerox 3 Wireless kullanıyorum ama fiyatı ben aldığımdan beri uçmuş. O konuda diğer arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.
selimrcanli
Çalışkan
Doğrudur hocam, ben kullanıyorum beğendiğim için söyledim. Yanlış yönlendirme için kusura bakmayın.Apex 3 iyi bir klavye değil hocam. F87 Pro çok daha üstün bir klavye. Bilginize.
Alparow
Uzman
Hocam tamamen kavrıyorum fareyi.
Estağfurullah, sorun değil. Bilgilenmek için buradayız zaten.Doğrudur hocam, ben kullanıyorum beğendiğim için söyledim. Yanlış yönlendirme için kusura bakmayın.
Palm mı yani?
Alparow
Uzman
Siyah zorunlu değilse bunları öneririm.
Hocam aula klavye güzel ancak renkleri hoşuma gitmiyor bir de attığınız fareyi kablolu bağlamamın bir yolu var mı?